Uusi viikko alkaa taas ja mitä kaikkea se mahtaakaan tuoda tullessaan. Toivottavsti jokaiselle monia iloisia asioita,ihania hetkiä.
Mä olen vähän vaan puikkoja heilutellu,jonka seurauksena valmistui nää.Tälläinen tupsupipo lapselle. Sain tuon oranssin flipflop-langan Tapion kaupasta kaupanpäällistä. Tuota oli kiva neuloa pikkupalnikoin ja valmistui nopeaan.Samaan settiin lapasetkin. Mä yritän aina tehdä pikkulasten lapasiin pitkät varret, että pysyisivät kädessä.Sitten esittelen parit kirjat. Sain tään ihanan kirjan taannoin ystävältäni nipparilahjaksi:) Kiitos sinulle Ystäväni! Kirjassa on monia,monia kauniita malleja,niinkuin jo kannestakin näkyy.Mm. nämä aivan ihanat tähtisormikkaat.Messuilta ostin tämän helmikirjan Lumikellojen osastolta. Heillä on nettisivutkin. Tään on tehnyt unkarilaisyntyinen nainen,joka on asunut Suomessa jo 25v. Kirjassa on 25 helmikorua ja kaikkien korujen nimi on otettu Suomen luonnosta. Korut ovat tehty 25.lle Suomessa tutustumisilleen naisille,joiden kanssa on ystävystynyt.
Eikö tässäkin ole sanomattoman kaunis kaulakoru.Tässä vasemman puoleisen korun nimi on: lakka,hilla , valokki. Oikenpuoleinen on hapankirsikka. Jokaisen korun kohdalla kirjoittaja kertoo jotain kaunista ystävästään ja miten he ovat tutustuneet ja miksi juuri tää koru hänelle. Kirjassa on toki myös ohjeet näitten korujen tekemiseen.