Viimeksi,kun olin Kauhavalla Lankavassa,niin ostin sieltä tuommosen aika ison superlonkuution. 

Rahi%202.jpg

Päällystin sen virkkaamalla. Lankavassa näytelappale oli päällestetty ontelokuteita virkaten. Mulla kun neulelankoja ON,niin ajattelin hyödyntää puoli keriä ja muutenkin jämiä. Niitä kuluikin tuohon 530g. Sivuosat virkkasin tuubina ja pujotin kuution päälle. Yläpuolen ja alapuolen sitten erikseen ja virkkaamalla kiinnitin kuutioon. Itse tykkään kovasti,että tuli onnistunut.

 

rahi.jpg

Ajattelin,että nyt mun on hyvä nostaa kipeytyneet jalkani rahin päälle,kun käsityöni kanssa katson telkkua. Vaan kuinkas kävikään. Mieheni istui ja nosti jalkansa ja sanoi,tämähän on hyvä. Minä siihen,että voih,pitääkö mun tehdä toinenkin. Mieheni vastasi,että kyllä jos haluat itsellesikin:) Joo,se siitä rahista!!

 

Talvi.jpg

 Olin suunnitellut loppuviikkoon pihahommia. Ajattelin,että haen orvokkeja porraspäähän,että ne kestää yöpakkasiakin. Mietin,että oisko jo kyllin kuivaa haravoimiselle. Ajattelin,että terassin pitäis siivota talven jäjiltä ja että toppatakit pitää pestä ja laittaa varastoon odottaamaan seuraavaa talvea. Mutta mitäs ollakaan,kun eilen aamulla nousin ylös,niin lunta maa valkoisenaan! Eihän paljoa enempi ole koko talvena ollut. Meni suunnitelmat täysin mönkään. Yhä on maa valkea ja viimeyönä oli satanut hiukan vielä lisääkin lunta. Näillä mennään tulevaa viikonloppua ja vappua kohti.

Kiitokset käynneistä ja kommenteista! T.Intsu