Viikonloppuna saimme olla ihanissa puutarhajuhlissa. Meidän koko seurakunta oli kutsuttu,naapureita ja kaikkia. Väkeä olikin mukavasti. Sääkin oli hyvä. Talon isäntä sanoi,lauleletaan,höpötellään ja syödään. Niin sitten tehtiin heidän kauniissa puutarhassa.

 

Puutarhajuhlat%20020-normal.jpg

Näin komeasti lumipallo kukkii ja niitä oli useampia.

 

Puutarhajuhlat%20023-normal.jpg

Yhdellä naisella oli,minusta niin kaunis,käsin tehty laukku. Minä pyysin lupaa ottaa siitä kuvan ja kysyin saako ottaa maillia itselle. Lupa tuli,niin kuvaamaan.

Puutarhajuhlat%20012-normal.jpg

Tässä Eila ystävämme soittaa kitaraa ja laulaa. Eila laulaa niin ihanasti,että oisin voinut kuunnella pelkästän häntä koko illan. Siellä oli viisi muutakin ihmistä,jotka lauloi yksin.  Sitten myös lauluryhmiä. Voi kuinka oli ihana kuunnella.

 

Puutarhajuhlat%20014-normal.jpg

Tässä yksi lauluryhmä. Eräs mies esitti tekemänsä puhutelevan runon. Siellä oli kansainvälistä porukkaain,joku toi terveisiä Canadasta,joku Saksasta ja joku Venäjältä. Oli väliaika ja syötiin hyvin mm murinpohjalettuja ja muutakin oli.

 

Puutarhajuhlat%20021-normal.jpg

Heidän puutarhassa on monia kauniita yksityiskohtia.

 

Puutarhajuhlat%20017-normal.jpg

Suihkulähdekin löytyi. Ilta oli kaikenkaikkiaan ikimuistoinen ja mieleenpainuva.

 

Puutarhajuhlat%20007-normal.jpg

Tämä alppiruusun kukka on omasta puutarhastani.

 

mopoilija-normal.jpg

Lopuksi ikäänkuin sokerina pohjalla. Vähän kuvaa yhdestä pienestä mopoilijasta,joka meillä kulkee. Niitä kulkee toki muitakin.

Mukavaa kesäkuista viikkoa ja kiitos käynnistä. T.Intsu