Niin ollaan tätä uutta vuottakin jo viikon verran taivallettu. Aika vaan menee nopeaa vauhtia. Ja näköjään minulla vaan yhä blogin pito jatkuu... Eteenpäin sanoo mummo lumessa:)  Kiitos kaikille tsemppauksesta.

Vuoden ekat käsityötkin ovat valmistuneet.

 

kimalteinen.jpg

Tämän liinan ohje löytyi uusimmasta Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Mulla oli ohut lanka,jossa on viehkeä kimalle,vaikka se ei tuossa näy. Kuva ei tee oikein oikeutta sille mitä se on luonnossa. Lanka oli jotain ikivanhaa vyötteetöntä jämää. Koukku oli Imran nro 1,5.

 

py%C3%B6re%C3%A4s%20p%C3%B6yd%C3%A4s.jpg

Siinä se on paikallaan. Alunalkaen ajattelin sitä eteiseen pienen mahalipaston päälle,mutta liinasta tuli liian iso siihen. Niin laitoin tämän olkkarin pyöreälle pikkupöydälle.

 

Veijolle.jpg

Sellainenkin harvinaisuus tapahtui,että oma miehenikin sai sukat. Tiedättehän tarinan suutarin lapsista jne. Nämäkin langat ovat vanhoja vyöttettömiä lankoja. Kolmosen puikoilla tikkusin.

 

Vallilasta.jpg

Välipäivinä tilattiin Hobbyhallista Vallilan valmisverhokapat. Haluttiin ,että on salusiinitkin,mutta ei niitä tahdo löytyä,kun ne eivät ole muotia:) Minä viis veisaan muodista:) On hyvä olla keittiössä myös salusiinit,kun tää toinen ikkuna on kadullepäin,niin en halua,että kadulle näkyy,kun olemme syömässä ja mitä syömme:)

 

toinen%20Vallila.jpg

Toinen ikkuna. On vähän kirjavaa,mutta tykkään näistä silti kovin. Neljä valmista kappaa mieheni kanssa tilasimme. Toisista kapoista nuo salusiinit sai ommella kuin alusta alkaen,kuin olisi tilannut kankaanpalat vaan. Ei ne muuten ois istuneet. Sisäpuolen ikkuna pestiin ja mieheni auttoi ripustamisessa. Ne mun vanhat virkatut verhot oli ollut 10v,joten oli aika jo vaihtaa toiset:)

 

Jaakolle.jpg

Lauantaina olimme yhden mummin mussukan synttäreillä. Hän aikoinaan syntyi miltei 2kk etuajassa . Sydänvikakin oli ja jouduttiin leikkamaan. Alku oli hankalaa,mutta niin vain kasvoi hieno nuorimies,josta saa olla ylpeä. Mummin mussut toisesta päästä alkaa saavuttaa aikuisiän,mutta onpa nuorin vesseli vielä 2v ja  kaikkiaan kolme on vielä alle kouluikäistä+ sitten pojanpojanpoika 9kk.

 

Joulu%20pois.jpg

Joulukin on siivottu pois. Kaksi laatikkoa ja kaksi isoa kassia ja siinä ne ovat lähdössä varastoon.

 

hyasintti.jpg

Tämä hyasintti luulee,että nyt tammikuussa on joulu ja avannut kukintonsa. Mun kukat ovat kirjaimellisesti semmosia ja tuommosia,kun joulukaktus puolestaan luuli lokakuussa olevan joulun ja avasi kauniit kukkansa:) Ovat vähän samanmoisia kuin hoitajansa,semmosia ja tämmösiä...:)

Kiitoksin:Intsu