Olen ollut nyt elämäni ensikertaa yökerhossa!! Kerron nyt ensin maatuskasta ja sitten sinne yökerhoon:)

 

maatuska.jpg

Tälläisen pienen maatuska-koristeen ristipistoilin. Olen saanut sen jonkun lehden kylkiäisenä. Vähän siivoskelin,niin se löytyi. Vaikka tuo on pieni,niin kyllä mä sain sen kanssa aikaa kulumaan. Tuo on puuta ja reiät tosi pieniä mistä pistellä ja vaikeuksia oli. Pari neulaakin katkesi. No siinä se nyt jonkinmoisena on.

 

laukussa.jpg

Sen nyt voi laittaa roikkumaan mihin vaan. Nyt se mulla on tuossa käsilaukussa.

Sitten sinne yökerhoon. Viimeviikonloppuna oli Lankavassa käsityöfestarit ja Lankava oli järjestäny meille käsityöntekijöille yökerhon,että saadaan tulla ja tehdä käsitöitä ,vaikka koko yön. Yökerho oli perjantai-iltana alkaen klo 19.00 jatkuen vaikka aamuun,kuinka kukakin halusi ja jaksoi. Minä lähdin kotiin noin klo 22.30. Oli kiva,kun siellä oli muitakin käsityöläisiä kuin vaan me Kässäklubista ja Molla Mills oli myös meidän kanssa.

 

pyyyhkeet.jpg

Eräs meidän porukasta oli tehnyt tuommoisia kauniita pyyhkeitä ja niihin myös aina väriin sopivat tiskirätit. Nuo olivat niin,niin kauniita ja on harmi,että sain kuvattua ne vaan näin sivultapäin.

 

runko.jpg

Se oli pihassa oleva iso teltta missä me oltiin ja sitten oli vielä toinen tarjoiluteltta. Voi siellä oli tarjolla vaikka mitä. Hyvää salaattia,piirakoita sekä suolaisia,että makeita monen sorttisia,mehua ja kahvia. Tuossa kuvassa on hauska lampunvarjostin. Niitä oli useampia eri väreillä.

 

sein%C3%A4koristeet.jpg

Kivoja ja ihania kukkakoristeita silkkipaperista.

 

Pallurat.jpg

Virkattuja palloja.

 

Paperisp.jpg

Paperinarusta.

 

papukaijapuu.jpg

Tämä se oli upea työ. Tämän olivat tehneet Kauhavan Nahkalan koulun alakoululaiset! Ajatelkaa alakoululaiset! Työ oli tehty siten,että joka oppilas oli tehnyt pienen palan ryijyä ja lopuksi yhdistetty palaset näin näyttäväksi kokonaisuudeksi.

 

tuutit.jpg

Nämä ovat Mollan käsialaa.

 

selfiet.jpg

Tässä meidän porukkaa. Kuten huomaat,osataan pitää hauskaa:) Mä en kyllä naisilta kysynyt lupaa saanko laittaa tänne,mutta jos noin uskaltaa hullutella ja heitä paikallislehdestä toimittajakin kuvasi,niin minäkin tänne uskalsin julkaista.

On niin kaikenlaista puuhaa tälle viikkoa ennen juhannusta,että luulenpa tekeväni seuraavan postauksen juhannuksen jälkeen. Joten satoi tai paistoi,niin jokaiselle Oikein Ihanaa ja Suloista Suven Juhlaa!

T.Intsu