Taas pyhänseutu mennä humahti. Eilen oltiiin aamupäivällä seurakunnassa Jumalanpalveluksessa. Käväistiin pika pikaa kotona. Sitten mentiin ystävien luo,jotka olivat kutsuneet meidät syömään. Sen jälkeen illaksi tuli vielä meidän omaa porukkaa lapsineen.

Tässä taannoin tein ystävällenikin synttärilahjaksi säästösukan.

s%C3%A4%C3%A4st%C3%B6.jpg

Tälläkertaa tämmösen säästösukan neuloin.

 

s%C3%A4%C3%A4st%C3%B6%20roikkuu.jpg

Niin kiva tehdä näitä,kun voi käyttää jämälankoja. Ei tarvi riittää toiseen samanlaiseen. Laitoin sukan sisään ystävälleni pienen pesämunan  kehoituksen kera. Sanoin,että sen säästön tulee kerrankin käyttää vain itseensä,kun aina on muita auttamassa. Tässä on niin kaikkee muutakin puuhaa,että kässyt edistyy hitaanlaisesti,mutta aina pikkuisen jotain. Isoja töitäkin on kesken.

 

Faberg1.jpg

Nyt päätin näyttää minun "Fabergin" munakokoelmaani. En ole näitä niin intessiivisesti kerännyt. Nyt aikoihin ei ole ilmestynyt uusia.

 

Faberg2.jpg

Useimmat näistä olen saanut. Tuon suuren toi kerran yksi ystävä joka sanoi,että Pohjanmaalla kaiken pitää olla niin suurta:)

 

faberg%203.jpg

Siinäpä nuo. Tuo sininen pikkukannu on matkamuisto Karlovi Varin kaupungista Tsekistä. Siitä juodaan terveysvaikutteista vettä,joka pulppuaa kaupungin kuumista lähteistä.

Hyvää toukokuun viimeistä viikkoa jokaiselle ja kiitos käynneistä ja kommenteista. T.Intsu