Niinkuin jo olen käynyt kertomassa,niin ihanalta matkalta kotiin palattiin.Menomatkalla jo saatiin pistäytyä kylässä Hämeenkyrössä ystäviä tapaamassa! Kiitos teille ystäväiseni,että saatiin käydä:) Etelä-Suomessa meni ensin muutama päivä ja tapahtumia oli sielläkin. Oli vauvan ristiäiset ja sitten seuraavana päivänä 3-vuotissynttäritkin:)
Matka joka suuntautui Teneriffalle ,Puerto De La Cruzzin kaupunkiin oli  elämys vieläkin,vaikka neljättä kertaa tuossa ihanassa kaupungissa olimme lomalla. Nyt niitä kuvia.


Tässä on näkymää ,yksi kuvakulma hotellin parvekkeelta. Hotelimme oli hyvä,Teneriffe Playa.


Tää kuva on otettu merivesialtailta. Kuva kyllä ei tee oikeutta sille paikalle. Se on upea suuri allasalue auringonottotiloineen ja sillä alueella on kioskeja,kahviloita ja on kyllä casinokin.


Tää kuva on Loro Parquen eläinpuiston etupihalta.Siinä pensaista tehdyt elefantit toivottaa meidät tervetulleiksi. Eläinpuiston sisäänpääsymaksuun kuuluu myös monenlaiset upeat show-näytökset,kuten merileijonien,miekkavalaitten,delfiinien ja papukaijojen showt.Eläinpuisto on jo pelkkänä puistona tavattoman kaunis puine,pensaine ja kukkineen. Parista elukasta laitoin tähän kuvaa.

Siellä oli lasin takana alue,jossa oli useampiakin gorilloja. Tää meitä ensin katseli,mutta ilmeisesti kyllästyi meidän tuijotukseen ja niin kääntyi selin istumaan:)


Pingviineillä oli iso lasihalli,jossa oli jäätä,vettäkin ja lunta satoi heille. Pingviineitä oli tosi paljon ja monia eri lajikkeita.
Otinhan mä eläinpuistosta paljonkin kuvia,mutta tässä nyt pari näytettä.


Samaan aikaan kun siellä olimme,niin sattui olla karnevaalit,jotka ovat siellä Rio De Janeiron jälkeen maailman toiseksi suurimmat. Tässä kuvaa yhdestä kulkueesta. Siellä nyt oli joka päivälle karnevaalien puitteissakin vaikka mitä tapahtumia. Yksi ilta oli niin hieno ilotulituskin,että sellaista ei kyllä Suomessa näe.


Tässä vielä toinen kuva kulkueesta.


Sitten vielä  Kuva "maailman matkaajista" eli meikäläinen ja isännyys Teiden tulivuoren rinteillä:)