Ollaan viikonloppu oltu Etelä-Suomessa lapsenlapsemme synttäreillä.Edellisviikonloppu siellä Virossa. Nyt mä olen niin puhki poikki väsynyt ja haluaisin vaan levätä ja nukkua,mutta ei ehdi.Koiran on tassu kipee ja sen pitää viedä Seinäjoelle eläinlekurille. Käytin sitä siellä jo viiimeviikolla ja nyt vaan tassu on entistä pahempi. Sitten myöhemmin iltapäivällä tulee 3-vuotias pojanpoikani hoitoon. Huomenna on pakko leipoa ja keskiviikkona tulee vieraita. Synttärireissulla ajettiin Tampereen messujen ohi,ei puhettakaan,että olisin jaksanut sinne poiketa. Olin jo valmiiksi väsynyt ja ne Martin markkinat tuoreessa muistissa ja päässä toteuttamattomia ideoita vaikka kuinka.

 

Etelä-Suomessa asustava tyttärenpoikani täytti neljä vuotta. Hän joka syntyi niin kiireellä,että alkoi aikoinaan syntyä Jorvin sairaalan eteisessä:) Nyt on ihana nauravainen ja autojen lumoissa oleva pikkupoika. Tuo yllä oleva synttärikakku ei ole minun käsialaani.

 

Sen sijaan tään voileipäkakun heillä tuhersin paikan päällä.

 

Kuten huomaatte synttäreillä oli merirosvo teema. Kaikkialla hurjan näköisiä merirosvoja. Päivänsankarikin oli pukeutunut hienoon merirosvoasuun.

 

Kaikenlaista tarjoiluakin säväytti merirosvojutut. Synttärivieraina oli aikuisten lisäksi paljon lapsia,jotka niin sydämensä kyllyydestä nauttivat juhlista .

 

Menomatkalla autossa neuloin tään pipon päivänsankarille. Tää nyt ei ollut varsinainen synttärilahja ,vaan vein muuta. Tää oli vaan pikku tuliainen,sillä olinhan mä tytöillekkin neulonut asusteita. Pipolla meinasi tulla kiire,mutta autossa sain sen valmiiksi ja kuvasinkin:D Samalla pipon mallilla kuin monet muut täällä vilahdelleet pipot ja lankana seiskaveikka.