Eilen illalla olemme reissusta kotiutuneet. Vaihteleva reissu oli Etelä-Suomeen. Menomatka vastusti koko ajan. Kun tavallisesti tuo matka taittuu viidessä tunnissa,niin nyt meni 7 tuntia!! Tuulilasin pyyhkimien vesi oli jäässä ja ikkunat alkoi mennä tosi pahaksi. Tämän tästä piti jollekin huoltoasemalle auton ikkunoja putsaamaan ja yrittää sitä jäätynyttä vettä sulaksi. Sitten Tampereen jälkeen kun päästiin moottoritielle,niin öljyvalo alkoi palaa. Taas huoltsikalle öljyä hakemaan. Tälläi meillä oli niin monen monta pysähdystä ja matka tuntui kestävän ja kestävän. Perille sentään ihan turvallisesti päästiin.

 

Espoossa,kun olin niin tietenkin vävy sai kauppareissullaan mun kuskata Soukan Menitaan:)

 

Voi,voi sentään mitä kaikkia ihanuuksia siellä pursusi hyllyt täynnä!

 

Lankoja aivan valtavasti suurella alueella. Myymälän koko on 700 neliötä..

 

Siellä oli samaan aikaan alakerrassa neulekahvila,joten kuinka ollakaan minä sinne muitta mutkitta! Tuo sukkakukka- kuva on sieltä. Siellä kokoontui yli 20 naista iloisissa tunnelmissa. Minäkin sain jutella siellä monen kanssa. Mielenkiintoista olla vierailulla neuletapaamisessa ,että vähän näkee millaista muuallapäin on. Kiitos teille sinne mukavasta seurasta! Ehkäpä joku kerta sinne taas pääsen.

 

Tässä on ostokseni sieltä! Yli 20 kerää Heilo-lankaa. En ole ennen siitä neulonut,mutta on hyvän tuntuinen ja toisetkin sanoivat hyväksi langaksi. Se on 100 prosenttista villalankaa Norjasta. Sitten vielä pari puuvillaista kerää. Neule on Heilosta aloitettu,mutta en paljasta vielä mikä siitä joskus voi tulla!

 

Sunnuntaina oli niitä synttäreitä sitten. Paikan päällä tein tään voileipäkakun. Ulkomuodoltaan ei ollut kummonen,mutta vieraat kilvan kehuivat sen makua,niin että minähän jo miltei rintaani röyhistelen :D Vieraita oli aika paljon ja lapsia myös ja meteli melkoinen,kun lapset leikki ja sekaan mahtui myös aikuisten iloinen puheensorina. Miehet keskusteli tietysti autoista ja koneista. Me naiset lapsita,perheistä yleensäkin yms.

 

Kotiinpäin ajellessa minun piti päästä tietysti Tervakoskella poikkeamaan tässä ihanassa liikkeessa valikoimia katselemassa ja Terhiä moikkaamassa! Kiitos Terhi,kiva oli taas käydä.

 

Katsokaa miten herkullisia lankoja sielläkin ja on kyllä paljon vaikka mitä askarteluvalikoimaakin.

 

Tätä mobilea kuvasin,josta roikkuu pikkuisia lapasia. Minulle kerrottiin,että itse asiassa se on joulukalenteri. Hyvä idea ja niin kuvasin sen itselleni,että muistan.

 

Tässä valmiita töitä. Mä heti kiinnnostuin tuosta etualalla olevasta huivista,mielenkiintoinen.Tuo kullanvärinen lanka on Katian Can-Can. Ostin sitä lankaa itselleni sinisenä.

 

Tässä ostokseni  Coconutista.

 

Nää on matkakäsitöitä. Näistäkin näkee sitten joskus,kun valmistuvat mitä näistä tulee.

 

Nämä sukat tein alusta loppuun automatkoilla. Sukka on aikalailla mallia tavis. Varressa ja jalan päällisosassa on pientä palmikkoa. Lankana Nalle.