Nyt on ollut niin ihanaa syksyä,että nautitaan hienoista syysilmoista,auringostakin ja niin ihanasta luonnosta,joka hehkuu kauniin ruskan sävyissä.On kaikkia punaisen /oranssin vivahteita,keltaista ja vihreääkin.

Minä olen siellä Kaarakassa vääntänyt rautalankaa ja tälläinen tuli lopputuloksesta.

 

Rautalankaruukku-normal.jpg

Tää pitäis oleman jonkun sortin kukkapylväs. Ensin oikein paksusta rautalangasta katkoin 9 noin 80cm pätkää. Niitten ympärille aloin kieputtamaan hiukan ohuempaa lankaa. Välillä valoin betonista ruukun muoviseen hillopurkkiin. Sitten tökkäsin rautalangan päät siihen ja se sai jäädä kuivumaan seuraavaan kertaan. Sitten jatkoin rautalangan kieputtamista. Tein koristeeksi välille pari harvempaa kohtaa ja yläosan muotoilin ruukun mukaan. Valettuun betoniosaan laitettiin röpelömaalia tai antiikkimaalia,vai mikä sen maalin oikea nimi on. Sitä kun sattui olemaan pussukassa meidän omassa varastossa.Tää ei näin kuvassa näytä paljon minkäänlaiselta,mutta tää on luonnossa aika kivan näköinen.

 

r%C3%B6nsylilja-normal.jpg

Sisälle voi laittaa koristeeksi kiviä,valoja tai mitä hyvänsä keksii. Mulla on valoja,mutta kunhan ehdin,niin ostan siihen vähän paremmat valot. Kukkana ruukussa on rönsylilja. Tää on vasta alku ja odotan ,että se kasvaa ja tulee kauniisti riippuvia rönsyjä.

 

Arne-normal.jpg

Ajatella,minä voitin Raitalampaan blogiarvonnassa Arnen ja Carloksen virkkauskirjan! Minä tosi harvoin edes osallistun arvontoihin,niin oli ylläri,että kuinka juuri minä! Kiitos Sinulle Raitalammas! Tässä kirjassa on upea kuvitus,että sitä selailee ihan huvikseenkin. On nukkekotikuvia,on puutarhasta ja kivoja virkkausmalleja myöskin.

 

peiteee-normal.jpg

Muutamia makupaljoja kirjasta.

tuolinp%C3%A4%C3%A4lle-normal.jpg

pannunalunen-normal.jpg

Mielenkiintoisesti toteutettu perhonen. Jonkun tälläisen mallin varmaan joskus kokeilen.

Kivaa loppuviikkoa! T:Intsu