Kohta pian ajellaan Seinäjoelle Pytinki-Messuille! Sen jälkeen on tiedossa ystävien luona käynti,joten tää päivä on ohjelmoitu.
Eilen oli kiva touhukas päivä. Aamulla nousin puoli yhdeksän maissa,join kahvia kupposen ja lehden lukaisin,niin sai hetimiten lähteä Kauhavan neuletapaamiseen. Meillä Kauhavan tapaamisessa tuli vuosi koontumisia täyteen. Ei me sitä sen kummenmin siellä juhlittu,mutta Kangas-Aitan puolesta meille aina tarjotaan hyvät tarjoilut!Kiitos vaan Kangas-Aitalle!Kivaa oli jälleen yhdessä olla ja monta ideaa ja suunnitelmaa sieltä tarttui mukaan. Kesäisiä käsityöretkiäkin suunniteltiin.
Kun kotiin pääsin,niin askartelin keväisen ovikranssin,se oli tilaustyö,joka tuli siitä,kun ensin yhtenä päivänä tein semmosen itselle.

1419892.jpg

Tässä on minun omani. Minulla oli valmis risupohja,sen ympärille keirsin vihreetä paperinarua. Sitten paperinaruista tein Roseella kukkasia ja kiinnitin ne kranssiin.

1419894.jpg

Tälläisen samanlaisen tein tilauksesta. Tähän kiinnitin lisäksi pari pentä kastelukannua.

1419895.jpg

Tässä nää yhdessä. Illalla lampunvaloissa kuvattuna,niin näyttävät eri värisiltä mitä oikeasti ovat. Yksittäiskuvissa ovat oikean värisenä,sellaisina kuin luonnossa ovat.

1419879.jpg

Sitten mä illan taas leivoin juhlia varten. Tein unelma-kääretortun,pari sieni-paprika-kinkku-juusto- piirasta.Leivoin Marianne-suklaa kuivakakun ja porkkanaleivokset/muffinit,joihin tulee nomparellit koristeeksi sittenkun otan ne pakastimesta tarjoiluun.
Lapsianikin perheineen käväisi siinä leipomusten lomassa.