Kuka viimeksi sanoikaan,ettei laita tai tee enenpää pääsiäiskoristeita!! Nooh,olin Seinäjoella Tikkuajissa,niin sain Vartahilla blogin Heleenalta hyviä ohjeita mm kanojen ohjeen. Kiitos vaan Sinulle Heleena. Pitihän minun heti kanapatalappuja kokeilla.

 

kananen%20o.jpg

kananen%20r.jpg

Tämmönen kanapatalappu tuli. Minä tietysti tapani mukaan vähän sovelsin ohjetta. Tein kaksoispylväillä ja yhden kerroksen vielä lisää pylväitä,että sain kookkaan. Ei heti näpit pala, kun  tein kaksinkertaisen. Ensin virkkasin molemmat puolet ja sitten viimeisellä kierroksella yhdistin toisiinsa. Sitten tein punaisen harjan ja keltaisen nokan ja liimasin mustat helmet silmiksi.

 

kananen%20kelt.jpg

kananen%20v.jpg

Toinen tämmösellä värillä. Tykkään tuosta ylimmäisestä oranssisävyisestä enempi. Langat katseli varastosta. On paksua jotain Alizen lankaa ja koukku oli nro.3,5.

Eilen oli olevinaan juhlapäivä äänestyksien lisäksi. Nimittäin eilen tuli päivälleen 10v blogin ekasta kirjoituksesta! Ei sitä juhlittu,en järjestä arvontaa,enkä mitään muutakaan. Jossain vaiheessa lupasin itselleni,että 10v tätä pidän. Se etappi on saavutettu ja tuntuu,että pikkuhiljaa tää on tullut tiensä päähän tai sitten ei. En tiedä vielä miten tämä jatkuu,jos jatkuu. Mietin vielä kovasti. Mutta nyt pikkuhiljaa alan perheeni kera viettämään pääsiäisviikoa ja ehkä pyhien jälkeen tänne palaan.

Siunattua pääsiäistä myös Sinulle! kiitoksin: Intsu