Leppoisaa ja rauhallista pyhäpäivän viettoa teillekin sinne missä sitä itse kukin vietättekin.

Kiitos taas kaikille kommentoijille ihanista,kauniista sanoista.

Eilen olin neuletapaamisessa :Kauhavan Käsityöklubissa. Meillä oli taas niin kivaa ja ideoita saatiin.Oli pienimuotoiset synttäritkin,kun ekasta kokoontumisesta tuli 2v. Tellu toi merkkipäivän kunniaksi täytekakunkin. Kiitos Tellu! Muut hyvät monipuoliset tarjoilut oli Kauhavan Kangas-Aitan puolesta,niinkuin aina,jotka he kerta toisensa jälkeen meille ilmaiseksi tarjoaa. Ei Kangas-Aittaa parempaa kokoontumispaikkaa voi ollakaan. Niin mahtavat tarjoilut,antavat meille alennuksia ostoksista ja ovat sponsoroineet meille kesäretkiä. Suurkiitokset Kauhavan Kangas- Aitallekin!

Intsu taas täällä näpertelee pieniä näperryksiään ja isot työt ovat yhä kesken.

Nyt sukat tälläkertaa.

Nämä vien tuliaisina Etelä- Suomeen siellä asuvista lapsenlapsista vanhimmalle pikkulikalle. Kun tein vauvalle nutun,joissa on sydämiä,niin sai isosiskokin sydänkuvioita. Mä nyt taas olen toiveissani,että sinne pääsen ensiviikolla. Sukissa on lankana Maija ja raitalanka on pätkävärjättyä seiskaveikkaa.

 

 

Joku aika sitten sain ystävältäni lahjaksi tälläisen näin ihanan enkeli-ristipistomallin. Tuli mieleeni,että olen kokonaan unohtanut näyttää tätä,joten tässä nyt on. Eikö ole aivan ihastuttava enkelimalli. Minut ainakin tuo hurmasi täysin ja pian,pian pitäis päästä tuota pistelemään. Kiitos sinulle Minna,ihana ystäväiseni!