Niin on tääkin päivä sujunut kiireisesti,että ei kissaakaan ehdi sanoa kuin pitkähäntäiseksi elukaksi,eikä edes varista,kuin pitkäpyrstöiseksi linnuksi Silmänisku. Paljon lisäohjelmaa ja iloa järjestää minulle tuo pieni hoidossani päivät oleva pojanpoikani. Tänään meillä oli heti aamusta vauvamuskari,joka olikin aivan uusi kokemus minulle! Paljon nuoria äitejä vauvoineen ja minä yksi mummi heidän joukossaan mummin mussukan kanssa. Joo,niin vain laulettiin ja leikittiin siellä. Minäkin muitten mukana laulaa lollotin ja leikitin pientä:"Asikkalan Asikkalan puiset rattaat" ja monia muita jo unohduksissani olleita lastenlauluja. Vauvat näyttivät olevan innoissaan.

Puoliltapäivin tuli toisen poikani lapsi meille,tokaluokkalainen prinsessani ja on tässä muutakin porukkaa ollut,joten niin nopeesti päivä vierähti kaikessa hyörinässä ja ennenkuin huomasikaan,niin on taas ilta.

Käsitöitä joka raossa tietenkin koetan väkertää. Näin iltaisin ja silloinkun pikkupoika uinuu päiväuniaan. Siihen yhteen tilattuun vauvanasuun yhä teen varusteita. Ensin piti vain jakku tehdä,mutta se on koko ajan poikinut lisävarusteita. Nyt tuli tälläiset.

Samaan sarjaan kuin housut ja se jakku,niin tossut ja myssykkä. Vieläkin jotain puuttuu,mutta tässä nää täänkertaiset.