Viime lauantaina paikkakunnallamme vieraili Suomen suurin sirkus:Sirkus Finlandia. No eipä muuta kuin käväisin jonottamassa liput miehelleni,kahdelle lapselle ja itselleni. Sitten vain ajelin hakemaan kaksi pojan poikaani mukaani ja me näitten pikkupoikien kanssa sirkukseen. Kyllä ohjelma oli taidokas,upea ja aivan henkeäsalpaava. Ihmetellä saa mihin kaikkeen pystyvät.Kannattaa käydä katsomassa,jos lähitienoilla esiintyy.Meillä ainakin oli hieno äitienpäivälauantai. Eilen äitienpäivänä olimme syömässä parin aikuisen lapsemme kanssa( muut lapsemme olivat omissa äitienpäiväriennoissaan). Eilen oli niin kaunis ilmakin,että illalla tuli koiran kanssa lenkkeiltyä tavallista pidempi lenkkikin. Lienenkö tuon sirkuksen innoittamana neulonut nyt itselleni värikkäät mökkitossut. Värikkäät kuin sirkuspellellä:)  Ajattelin,että nyt kun taas mökkikausi on alkanut,niin ne on kiva siellä vetää jalkaan. Useimmiten siellä on aluksi viileetä  kun sinne saavumme.
579745.jpg
Nämä on neulottu aivan kaikenlaisista, erilaisista jämälangoista. Vanha tossumalli oman mielen mukaan ideoituna. Sit esittelen vielä vähän aikaisemmin tyttärelleni virkkaamani paidan.
554234.jpg
Tämä malli on suoraan vanhasta Kauneimmat Käsityöt lehdestä ja lankana Novitan Tennesee. Mulla on paljon mallilehtiä ja lankoja. Mikä siinä on kun niin lehdet kuin langatkin,ne vaan aivan vaivihkaa lähtevät mukaan!:)