Intsu täällä pakkaa matkalaukkuja ja miettii tarvitaanko tuota ja tuota ja silittelee vaatteita ja koettaa hoitaa kaikkia mahdollisia asioita. Reissuun siis ollaan lähdössä huomenaamulla ja palaan tänne blogi äärelle noin puolentoista viikon kuluttua kertomaan mitä ollaan nähty ja koettu.

 

On niin paljon muitakin asioita hoidettavana,kuin laukun pakkaaminen. Yrityksen paperiasiatkin on saatava ajan tasalle pitkäksi aikaa etukäteen.

 

Lääkemäärääni kasailen ja katselen,että mukaan tulee kaikki reseptit. Kolme lääkettä tuosta puuttuu,kun loppuivat just ja on ne vielä kipaistava apteekista hakemassa.

 

Tämä reppana jää kotimieheksi pitämään taloa pystyssä. Ikävöi meitä kovasti,sen jo tiedän,vaikka sille tulee tutut hyvät hoitajat.

Jossakin palmut meitä jo kutsuvat. Kuten sanottu,niin kerron sitten kun palaamme.

 

Mulla on taas satamiljoonaa perhosta mahan pohjassa. Ei auta,vaikka olemme aikalailla matkustelleet,niin aina lähdön kynnyksellä mulle iskee hirvee jännitys. Se on joka kerta ja varmaan kuuluu mun matkavalmisteluihin. Vasta sitten helpottaa,kun kone rullaa kiitoradalla ja mä ajattelen,että JEES,JEES,loma alkaa. Kyllä me huonosti menneen kesän jälkeen ja kaikkien sairastelujen jälkeen ollaankin kipeästi oikein sellaisen lepoloman tarpeessa.

Pitäkää huolta täällä toinen toisistanne,niin mekin siellä jossain!