Suven juhla lähestyy,enkä ole paljoakaan tehnyt sen eteen. Ei myöskään vielä tiedetä missä ja miten sitä viettäisimme.

Olen kovasti taas virkkaillut. Tälläkertaa tämmösiä.

 

mandala.jpg

Tein ensin tämmösen Mandalan. Minä en oikein tiedä mistä tuo Mandala nimitys tulee. Tuleekohan se siitä,että joka kerros virkataan eri värillä,vähän eri kuviollakin. Edellämainituista johtuen pienikin liina on aika työläs. Mutta minä vähän innostuin.

 

mandalat.jpg

Kun lankoja oli,niin virkkasin kuusi liinaa tableteiksi pöydälle. Vähän silitin niitä,mutta ehkä pitäis vielä viitsiä kostuttaa ja pingottaa. Mallin otin Kauneimmat Käsityöt lehdestä 3/2017. Muuten samoja värejä,mutta kirkkaan keltaisen värisävyn vaihdoin peessiin,kun ajattelin,että ei meillä keittiössä ole mitään muutakaan keltaista.

 

eliasty%C3%B6.jpg

Minun autoon piti vaihtaa renkaita ja kyllä se renkaan vaihto hyvin sujui,kun oli niin ponteva apuri:) Vaari on ottanut valokuvat ja tuo apuri vähän väliä tiedusteli ,otitko jo kuvan:)

 

tunkilla.jpg

Pieni voimamies,kun takaa jaksoi tunkilla nostaa auton ylös. Katselin,että onkohan kengätkin jalassa vähän" metsäänpäin". Ei ainakaan työntekoa haittaa.

 

edest%C3%A4.jpg

Edestä ei aivan niin hyvin auto noussut,kun onhan etuosa paljon painavampi. Oli niin touhuissaan ja kysyi minulta eilen,että oliko nyt mukava ajaa uusilla renkailla:) Minä siihen,että tottahan toki.

 

Nyt toivottelen kaikille Suloista Juhannusjuhlaa missä ikinä ja millä kokoonpanolla itse kukin sitä viettääkään. Oli kylmä tai lämmin ,satoi tai paistoi,niin nautitaan juhannuksesta!

Kiitos! T.Intsu