Ei meinaa ehtiä istahtaa tään koneen ääreen. Mistä mä sen kiireen aina keksin! Ei se nyt voi johtua siitä ,että olisin hidas ja vanha. Vaikka eipä silti,kyllä jalat ovat siinä mallissa,että askel senkuin hidastuu...

No,yhden tytön typykän villatakin olen saanut valmiiksi.

 

Emmitakki.jpg

Tämmönen siitä tuli. Se on kokoa noin 140cm. Mallin olen keksinyt itse. Kirjava lanka on joskus Turkista tuomani sekoitelanka Nako Baby Jelibon. Suomesta ei luullakseni saa tuota lankaa. Kauan olen pyöritellyt niitä keriä,että mitähän niistä tekisin. Nyt ne soljui mainiosti tuohon takkiin. Vaaleanpunanien on Katien baby wool kaksinkertaisena. Samoin keltainen ja turkoosi  on kotoista seiskaveikkaa. Tykkään kovasti Katien langoista,varsinkin sen puuvillalangat ovat hyviä.

 

eliaskakku.jpg

Viikonloppuna oli vilinää ja huisketta. Oli jälleen yövieraita ja porukalla mentiin sitten lauantaina synttäreille. Sinne 3v täyttävän päivänsankarin juhlapöytään tein voileipäkakun.

 

postilaatikko.jpg

Loppuviikolla kävin pitkästä aikaa Kaarakassakin  avoimien ovien päivässä. Paljon ois ollut kuvattavaa,mutta ehkä napsin sitten enempi toisella kertaa. Nyt vain pari kuvaa ulkoa. Eikö olekin hieno postilaatikko.

 

tuoli.jpg

Ja jos tulee väsy tai muuten vaan.niin voi istahtaa näin kauniille mosaiikkituolille:)

Iloista syysviikkoa just sinulle! T.Intsu