Meillä on vietetty oikein kivaa pääsiäisaikaa, vaikka onhan tämäkin vielä toinen pääsiäispyhä. Tärkeä sellainen,joka kertoo meille tyhjän haudan sanomaa. Jeesus kuoli ristillä syntiemme vuoksi. Jokainen saa syntinsä anteeksi,joka ottaa Jeesuksen vastaan omana pelastajanaan.Nousi kolmantena päivänä ylös ja elää,että sinä ja minäkin saamme iankaikkisen elämän.

Me ollaan oltu synttäreillä . Oikeastaan kaksilla synttäreillä. Sekä aikuisten,että lasten.

syntt%C3%A4rikortti.jpg

Vain yhden synttärikortin askartelin. Lapsille olen tehnyt jo aikaisemmin.

sis%C3%A4lt%C3%A4.jpg

Kortti sisältä.

Sitten näytän leivonnaisia,joita tein.

 

kinkkurullat.jpg

Ensin leivoin näitä kinkkurullia,joita vein lastenlasten syntäreille. Nämä tein tavallisesta valmiista lehtitaikina levyistä

Yhdestä levystä tuli aina kolme rullaa. Ihan pikkuisen kaulin sitä levyä pidemmäksi ja jaoin sen kolmeen osaan. Täytteeksi ruohosipuli tuorejuusto,paprikaa pieninä paloina ja savukinkkukuutioita. Mä yleensä lasten juhliinn olen tehnyt sitä voileipäkakkua,mutta tuonne synttäreille toivottiin näitä.

 

suklaakakku.jpg

Omia vieraitani varten,joita tulee huomenna,niin leivoin tämän suklaakakun. Tää on idioottivarma,ei koskaan lässähdä. Tulee suuri ja muhkea. Ohje on helppo,ei tarvi edes vatkailuja,senkuin sekoittelee vain. 

Suklaakakku

2dl piimää, 3kananmunaa sekoitetaan. 150g voita sulatetaan. Seokseen lisätään yhteen sekoitetut kuivat aineet 5dl vehnäjauhoja,3dl sokeria,2tl vanilliinisokeria,2,5tl soodaa, 0,5 dl kaakaota. Nää kuivat aineet sekoitataan piimä-kananmunaseokseen vähän kerrallaan vuorotellen sulatetun rasvan kanssa. Paistetaan  175 asteisessa uunissa noin 45min. Ja se on siinä,valmiina nautittavaksi.

 

syntt%C3%A4kakku.jpg

Lastenlasten synttäreille miniäni oli leiponut tään kivan pääsiäiskakun. Oli leiponut paljon muutakin,mutta tään nyt kuvasin.

Sitten ikäänkuin sokerina pohjalla kuvasin muutaman kivan yksityiskohdan ystäviemme kauniista kodista missä saimme pyhien aikana vierailla.

 

valkokukkakoriste.jpg

 

hortensi.jpg

 

p%C3%B6yr%C3%A4ll%C3%A4.jpg

 

nurkkap%C3%B6yd%C3%A4s.jpg

 

ovikoriste.jpg

 

Lintunen.jpg

Siellä oli niin,niin paljon kaunista katseltavaa,että kuvia ois voinut napsia paljon,paljon enempi. Just sellainen kodikas koti mikä olisi minun makuuni ja missä viihtyy. Kuvissa vilahtaa ja näkyy komeista tauluista vähän nurkkia mitä talon isäntä on maalaillut. Kiitos ystävämme,kun saimme käydä teillä!

Mukavaa huhtikuista viikkoa jokaiselle!

Kiitoksin:Intsu