Ei meinaa muka ehtiä blogia päivittämään,mutta nyt tuli tälle päivää viimein tilaisuus tähän istahtaa. Minä näin Hilkan  Puikkojen polut blogissa uudenlaisen tossumallin ohjeineen. Kiitos vaan Hilkka! Pitihän sitä minunkin kokeilla.

 

Tälläiset tuli ekat ja nää on hyvin pienet tossukat. Lanka on jotain vyötteetöntä sekoitelankaa. Näistä vaan ei tullut ollenkaan niin nätin näköiset kuin Hilkalla näin,mutta mä olenkin vähän tumpelo:)

 

Toisetkin yritin tehdä,mutta tulin siihen tulokseen,että kyllä minun parempi pitäytyä vanhassa tossumallissani,jotka onnistun saamaan paljon parmman näköiset!

 

En ole vielä täällä kertonut parista naistenpäivälahjasta. Sain vain pari,mutta ovat sitäkin rakkaampia. Tässä ihana nallukkakortti ja sitten pienen pieni ihana tähtienkeli. Kolmas jo samalta ihmiseltä saamani ja kaikki erilaisia. Kiitos Sinulle Terhi!

 

Sitten sain nämä kaksi ihanaa kerää Puro Batic-lankaa. Nämä sain nuorimmaiselta pojaltani :) Siltä samalta,joka toi minulle tässä hiukan aiemmin Lidllistä. Hän vähän ymmärtää lankojen päälle,kun itsekin osaa virkata ainakin. On mm. omalle pojalleen vauvanutun virkannut. Kiitos sullekin poikaseni:D