Tosiaan,tämän postauksen päätin tehdä yksinomaan käsitöistä,kun pääsisällöltään kästyöblogi on olevinaan:D Vaikka kyllähän mä tuossa profiilissa mainitsen,että muustakin tulee tarinoita.

Minä en ole juuri mitään valmista saanut aikaan, muutakuin jotain pientä. Mulla on niin isotöinen kanavatyö menossa ja tykkään sitä vaan tehdä,että aivan meinaa muut käsityöt jäädä vaille huomiota.

 

Nämä sukat sain tikuteltua. Näin niin monen blogeissa tehtynä tästä syksyn uutuuslangasta, Novitan Marjaretki,niin pitihän minunkin kokeilla ja oli kyllä kiva lanka neuloa. Erittäin sopiva sukkalangaksi.

 

Viime viikonloppuna meillä oli koko ajan vieraita ja monia vieraita siis. Vähän eri päivinä ja useammat päivässä. Ne yövieraat joita kerroin odottelevani silloin,niin toivat nää vauvan myssyt ja muutamat sukat lähetettäväksi Etiopiaan.Nää kaikki yksi vieraistani on tehnyt. Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubista lähetämme lokakuun lopussa vielä yhden paketin Etiopiaan. Tosi kiva kun on noin paljon myssyjäkin,kun niitä on vähempi tehty. Kiitos sinulle ystäväiseni! Taivaan Isä Sinua Siunatkoon!

 

Minä sain tuliaisiksi kokoelmiini mm. tämän enkelin. Tää on käsityönä itse tehty. Minusta oli niin kivaa vieraitteni kanssa. Me kaikki rouvat ollaan käsityöihmisiä ja jutut rönsyili käsitöitten puitteissa paljolti ja tulipa joku mallilehtikin selattua. Kiitos,kiitos teille vieraamme,kun kävitte, Oli todella mukavaa teitä kaikkia nähdä.

Kohta lähden piipahtamaan ruokakaupassa ja ehkä torillakin. Tänään on Tikkuajien kokoontumispäivä ja katsotaan nyt jaksanko ja ehdinkö sinne.