Tänään otin Sylvin käyttöön luettuani ohjevihkosesta kuinka se toimii.

sylvin%20p%C3%A4%C3%A4ty.jpg

Laitoin Sylvin niinpäin,että onttopuoli päällepäin. Laitoin langan neulaan ja työnsin käden tuonne sisälle ja niin tuolta nurjalta puolelta aloitin ja pistin neulan oikealle puolen ja taas oikealta puolen nurjalle ristipistoin.  

 

Sylvin%20kanssa.jpg

Kiinnitin työn Sylviin pakkauksen mukana tulevilla nuppineuloilla. Otin Sylvin syliini.Sitten pistelin ristipistoja. En osaa toimintaa tään kummemmin selostaa. Ilman Sylviä en saisi tuota mitenkään tehdyksi,joten apua tuosta on,vaikkakin on hyvin hidasta. Tää saakin olla sellainen työ,että joskus vaan tätä pistelen,eikä valmiiksi tulon kanssa ole kiirettä.

 

v%C3%A4rikkyys.jpg

Parit jämälanka-patalaput ovat tulleet tehdyksi.

 

j%C3%A4msk%C3%A4t.jpg

Mulla on tämmönen kori,jossa on etupäässä kanavatöistä jääneitä langanloppuja. On muitakin loppulankoja,jos on jäänyt lyhyt langanpätkä. Ne ova olleet joskus järjestyksessa, vaan eipä ole enää:) Ja ajatella,laskin,että 10 patalappua olen jo noista jämistä tehnyt,eikä ne ole yhtään vähentynyt! Sitten on vielä erikseen varsinaiset jämät,kun on töistä jäänyt.

 

tulput.jpg

Meillä on käynyt taas vieraitakin ja on ollut tosi mukavaa,kun käyvät meitä piristämässä. Sain nämä keväiset tulppaanit ystävältäni,kiitos sinulle.

 

kirjomuskirja.jpg

Myös nämä ovat tuliaisia ystäviltä,kiitos myös teille.

Oikein hyvää ja aurinkoista helmikuun viimeistä viikkoa.

Kiitoksin. Intsu