Kiitos taas teille,kun jaksatte käydä täällä ja vielä kommenttejakin lähetätte! Niin tää viikko vaan on mennyt ja viikonloppu edessäpäin. Venetsialaisia kai nyt pitäis viettää,mutta ei päästä mökille,on kaikkee muuta ohjelmaa ja puuhaa.

 

Mä olen tikutellut ja viimeistellyt taas jellonia. Kaksi paria leijonalapasia noin 5-6v kokoa. Ne saavat sen ikäiset lastenlapseni. Lankana seiskaveikka ja sisälapaset niihin tein pehmeästä villasta,Lanetista.

 

Tänään on ollut mielenkiintoinen päivä,sillä olin Seinäjoella Kaarakan talossa avoimien ovien päivässä. Siellä on Seinäjoella kokoontuvan Käsityö ja Taidekeskus ry.n työpajat. Siellä oli tänään esittelyjä valmiista töistä,kaikkee myytävää ja työnäytöksiä. Näin vaikka mitä ihanaa siellä. Kuvassa vähän huonosti näkyy,mutta siinä on esillä jotain metallilankatöitä. Metallilangasta tehty elämänpuu,jonka oksilta roikkui paljon kristalleja. Sitten langoista tehtyjä tauluja ja tarjoiluastiakin.

 

Tässä minusta kivan näköinen kynttilälyhty ,niinikään metallilangasta tehty. Ois ihania , muutama tuommonen meidänkin terassille pimenevään syysiltaan. Yhtään en tiedä ketkä nää työt ovat tehneet,mutta napsin kuvia,kun kuvaukseen lupa annettiin.

 

Kiva kukkakoriste paperinarusta toteutettuna.

 

Tähän pöytälamppuun ihastuin. Kivasti toteutettu roseella paperinarusta. Tuollaisen voisin joskus itsellekin tehdä. Voisin jopa osata:) Kyllä siellä tehdään myös neuleita + muita lankajuttujakin,sekä puikoilla neuloen,että virkaten.

 

Tildoja ja niitten tarvikkeitakin löytyy. Siellä on yhdessä osaa rakennusta Rustoopuori myymälä,jossa myydään paljon lankoja ja käsityöläisten tuotteita. Kaikkee kivaa:)

Sitten vain iloisin mielin kaikki viikonloppua viettämään!