Kiitos ystävät kommenteista! Niin tsemppaavista ja kaikista toiveista,että tätä jatkaisin. No,koetan nyt jatkaa,en tiedä missä tahdissa,mutta jatkaa kumminkin. Viikon pääsiäisloma teki hyvää. Viikko blogilomaa silloin tällöin jatkossakin ,niin varmaan auttais jaksamaan.

No,se pääsiäinen oli ja meni. Me oltiin miltei vaan kotosalla. Pitkänäperjantaina katsottiin 7 tv.n arkistosta katsomatta jääneitä Koputus-ohjelmia ja oli tosi aintoisia ja voimaannuttavia. Sitten meillä täällä Pohjanmaallahan se lauantai on trullipäivä,jolloin pienet trullit kulkevat virpomassa.

 

trulleille.jpg

Olimme toki varautuneita karkeilla:)

 

pikkutrullit.jpg

Tämmösiä trulleja mm. ovella kävi Kyöpelinvuorelta! Noidalla ei ollut tälläkertaa mukana kissaa,vaan oli pupusen siepannut mukaansa.

 

trullit.jpg

Tässäkin,niin tosi suloisia trulleja. Nämä ja monet muut ovensuussa pyörähtelivät.

Iltapäivällä ystäväperhe oli meidät kutsuneet grillailemaan ja heillä oltiin kauan. Oli muitakin ystäviä. Illaksi kotiin katsomaan "haluatko miljonääriksi"-ohjelmaa:) Sitten molemmat pääsiäissunnuntait ihan kotosalla. Omaa porukkaa perheineen kävi.

 

munat.jpg

Minä innostuin huovuttamaan munia. Minulla oli styrox-munia,joiden päälle huovutin kuvioita. Nuo olivat vaan vähän turhan suuria,mutta pienempiäkään ei tähän hätään löytynyt. Villoja mulla on yksi aikamoinen kassillinen,monen värisiä. Nyt kun se kuuluisa inspiratsuuni iski,niin tykötarpeet löytyi.

 

olokkaris.jpg

Ne pääsivät olkkarin pöydälle pääsiäisliinan seuraan.

 

Mustavalko.jpg

Ja vielä yksi virkattu kananen,kun tälle oli vähän niinkuin tilausta:)

Aurinkoista ja kivaa kevätviikkoa ihan jokaiselle täällä kävijälle! Kiitoksin,Intsu