Hei taas Ystäväiset! Eilen illalla me palasimme pikku reissulta. Pitkästä aikaa olimme reissussa. Ei ulkomailla,vaan tätä kotimaan matkailua. Olimme muutamia päiviä ja öitä eteläisessä Suomessa. Kahdessa eri kyläpaikassa olimme öitäkin ja kolmannessa käytiin vain iltakahvilla. Oli niin,niin kiva ja kaikin puolin antoisa ja virkistävä reissu ja oli sitten taas niin ihana kotiinkin tulla. Mulla on rästissä monet hommat,mutta tässä pikkuhiljaa niitä teen ja käyn lueskelemassa teidän kaikkien blogejakin.

 

ankat.jpg

Siellä oli lunta paljon enempi kuin täällä,että sanoimme: luulimme tulleemme etelään,mutta näyttäis Lapilta:) Siinä ankat meitä pihapiirissä tervehti.

 

koikka.jpg

Aivan ihana koiruunenkin otti meidät ystävällisesti vastaan. Häntä heilahteli iloiseen tahtiin ja tuli heti syliinkin ja taisi sillä samalla innostuksella tulla korvanikin pestyä:)

 

karhu.jpg

Karhu istuskeli hellan päällä. Tässä talossa tehdään tosi paljon käsitöitä,joten käsityöaiheisia kuvia tulee paljon.

 

huoneentaulu.jpg

Kiva mennä kun on niin tervetullut. Huoneentaulu talon emännän käsialaa.

 

kryijy.jpg

Samoin tämä ryijy.

 

tupasvillat.jpg

Ja edelleen tämäkin.

 

p%C3%A4ivin.jpg

Heidän tyttärensä on keramiikkataiteilija ja niinpä tuossa kodissa on kaiken näköistä keramiikkaa.

 

Tiffany.jpg

Enkeli ja emäntä sen sijaan on tehnyt monia tiffanytöitäkin,mutta  en ole varma onko just tuon lampun tehnyt,vaikka olis siellä ollut niitäkin lamppuja.

 

peilikaappi.jpg

Ihana pieni kaappi,jossa on tyttären tekemiä pikkunalleja.

 

virkattu%20verho.jpg

 Eikö ole kaunis verho. On ystävältä saatu tai jostain.

 

kuppeja.jpg

Heillä on todella mahtavat kokelmat arabian kahvikuppeja. Tuossa ei ole kuin pieni osa niistä. Siinä huushollissa on niin kaikkee ihanaa,että pyörähtipä mihinpäin vaan,niin kuvaamista ois ollut hyry mycket:)

 

Zukkaaaa.jpg

Talon emäntä on niin ,niin ahkera käsityöihminen,että nytkin oli näin kauniita sukkia odottamassa palelevia jalkoja. Tekee kaikki sukat ja lapaset hyväntekeväisyyteen.

 

lapasta.jpg

Lapasia jonkun verran myös.

 

klankoi.jpg

Sitten,voi hyvä tavaton tätä minun taistelua lankavarastojeni kanssa. Tälläkuulla en ole ainoatakaan kerää ostanut itse ja juuri laskin,että olen nyt tään helmikuun aikana kuluttanut 825g. Mutta varastot vaan lisääntyi,kun sain tuommosen lankakasan sieltä kyläpaikasta!! Tuossa on noin kilon verran lankaa,ooh kuinka ihanaa varastojen lisääntymisestä huolimatta:)

 

llehti%C3%A4.jpg

Sain myös näin paljon sellaisia käsityölehtiä mitä minulla ei ole. Oi,oi kuinka innostavaa. Sormet syyhyää uusia malleja ja lehtiä ja lankoja:)

 

virkatut%20pallot.jpg

Kyläpaikassa,jossa iltakahvilla kävimme,niin myös tehdään vimmatusti käsitöitä. Siellä kuvasin ainoastaan nämä kauniit pitsiset valopallot.

 

Muru.jpg

Tämä puolestaan kolmannesta kyläpaikasta,jossa myöskin pari yötä yövyimme. Siinä meidän yksi karvainen "lapsenlapsemme" , Muru.  Samanrotuinen luppakorvakissa,kuin oli toisen tyttäremme viime talvena menehtynyt Mölli.

 

tuikkutalo.jpg

Näin heillä aivan ihastuttavan Party Liten tuikkutalon,joten pitihän minun siitäkin kuva saada.

Luulenpa,että kyläreissusta tulee paljoine kuvineen vielä toinenkin postaus,mutta nyt näin. 

Kivaa alkavaa maaliskuista viikkoa jokaiselle! Kevättä kohti!

Kiitos paljon käynneistä ja ennenkaikkea kommenteista! T.Intsu