Niin se meni viimeviikonloppu taas mökillä.Sää oli mitä parhain ja laiturilla oli mukava ottaa aurinkoa ja tehdä käsitöitä laineitten liplattaessa. Isäntä tietysti oli kalassa koko ajan edelliskerran ison kalansaaliin innoittamana.Nyt tuli vain tavallisen kokoisia haukia.Kauhee iso vonkale oli kyllä tulossa,mutta siima napsahti heti poikki ja kala meni menojaan. Nyt siellä ui joku hauki uistin leuassaan! Muotiteitoinen kala,kun nyt sillä on lävistys:)
1607813.jpg
Kalaa me siellä syödäänkin tietysti. Kyllä hauki on parhaimmillaan,jos sen heti laittaa uuniin tai pannulle,niin ettei ole ehtinyt jääkaapissa käydäkään. Vähän laitan suolaa ja ei kenellekään kerrota,mutta kovaa rasvaa,kolestrolia nostattavaa, oikeaa voita sisälle!

1607814.jpg
Meillä on mökillä yhdessä huoneessa,kahdessa ikkunassa tälläiset kirjotut verhokapat. Nämä eivät ole minun käsialaani,vaan äiti-vainaan. Äitini kirjoi todella paljon;verhoja,tyynyjä ja mielettömät määrät pöytäliinoja. Sen lisäksi hän neuloi aivan valtavasti sukkia ja lapasia. Muita käsitöitä ei. Mä en innostunut hänen myötään käsitöistä,vaan vasta minun ihana anoppini minut innostutti. Edesmennyt hänkin jo on.

1607815.jpg
Vielä vähän kuvaa minun kahvipannuista sieltä,jotka ovat rivissä takanotsalla.