Kiitos ihanista onnitteluista vanhenemisen suhteen!

Huh,miten Intsu on nyt voimatonna, tehtiin nimittäin päiväseltään pieni reissu Pohjois-Savoon tänään. Tuli ainakin 660 km auton mittariinkin. Mä automatkat neuloin ja kyllä siinäkin vaan ranteet ja silmät väsyy.

Eilinen päivä meni puolestaan Kauhavallla  Käsityfestareilla Kangas-Aitassa,jossa meillä klubilaisilla oli työnäytöksiä.

 

ty%C3%B6pisteeni-normal.jpg

Tässä minun työpisteeni. Tuollaisella paksulla koukulla ,jossa oli letkua ja pyöreä pallukka päässä,koukkusin mattoa kimaltelevasta matonkuteesta. Kylmä sää verotti varmaan vähän väkeä,mutta kyllä niitä silti riitti. Parhaani mukaan yritin ihmisille näyttää,neuvoa ja opettaa,

 

Virkkuri-normal.jpg

Kanssani työnäytöstä oli antamassa myös tuon Virkkuri kirjan kirjoittaja Molla Mills. Hän teki monenlaista pussukkaa kirjovirkaten niin siistillä käsialallaan. Tuo etualan laukku on minusta kiva. Siinä on kantohihnaaan käytetty miesten housujen vyötä. Joo,nyt meidän kaikilta miehiltämme vyöt loppuu ja he alkavat kulkea lusajavine pöksyineen:)

 

tuolinmatto-normal.jpg

Kangas-Aitassa on aina paljon töitä näytteillä. Tässäkin kiva nurkkaus. Kivan pirteä tuo koukuttu tuolin peitto.

 

ihanamatto-normal.jpg

Minun silmäni kiinnittyi tähän kirjovirkattuun mattoon,että onpa kivan näköinen.

 

meid%C3%A4n%20teltta-normal.jpg

Sitten siellä tietysti oli esillä tää meidän klubilaisten tekemä festariteltta muutaman vuoden takaa. Yhteisvoimin se mohairpaloista neulottiin.

p%C3%A4iv%C3%A4kodin-normal.jpg

Kauhavan Martoilla oli kaikenlaisia juttuja piha-alueella. Pitivät myös neulekahvilaa,mutta oli aika kylmä siellä istua.

 

Tildattyt%C3%B6t-normal.jpg

Tildojakin oli siellä joku myymäs ja joitakuita muitakin myyntikojuja oli.

 

vallesmannis-normal.jpg

Kun työvuoro kangas-Aitassa loppui niin piipahdettiin ystäväni kanssa kauppakeskus Vallesmannissa ja siellähän oli tälläinen kiva käsityömyymälä. Siellä myytiin sekä valmiita töitä,että tarvikepaketteja,

 

aluset-normal.jpg

Toinen kuva sieltä.

 

rautalanka-normal.jpg

Lopuksi vielä ihastuttava rautalankakranssi.

Leppoisaa sunnuntaita! T.Intsu