Täällä mä vaan yöllä kirjoittelen,ei uni tullut! Yhtä haipakkaa menoa on ollut pyhänseutu,enkä näköjään ole vieläkään rauhoittunut. Pyhänä tuli ruokavieraita ja illalla oli vielä synttäreille meno.
1509372.jpg

Siinä ne paketit olivat vailmiita lähtöön:) Ai ai ai, mitähän sisältö on ? Voin sen jo kertoa ,kun tosiaan eilen illalla ne jo vietettiin. Toinen synttätisakari 14v ja tuo pinempi paketti on hänen. Hän löysi sieltä mieluisan pleikkaripelin ja rasiallisen suklaata
Isomman paketin saaja 8v. Hänen paketissa oli Brazz-nukke,jolla koira. Se nukke talutti koiraa,kun koiralle laitettiin sisälle patterit. Sitte löytyi vielä joku prinsessa dvd ja karkkisoittorasia.

1509373.jpg

Päivällä ennen ruokavieraiden tuloa oli pakko ehtiä käydä kaupasta hakemassa maitoo ja leipää. En mitenkään lauantaina ehtinyt kauppaan. Täällä on talvisaikaan ainostaan Sale auki sunnuntaina,kohta taas muutkin kaupat pyhisinkin. Mulla oli kotona salaatit,iso viiden litran kattila porpotti perunoita hellalla ja suuri lihapaisti uunissa. Jätin isännän ruokia paimentamaan ja mä kiireellä kauppaan ja piti mun matkan varrella pika pikaa poiketa kansalaisopiston kevätnäyttelyyn. Olin vähän pettynyt,tuntui,että tänävuonna oli vähempi aloja ja vähempi töitä esillä.Mä vain läpi juoksin,kiire kotiin. Hardanger liinoja ja verhoja oli useita ja tuo yllä oleva kuva yhdenlaisesta tai näkyy tuossa montakin liinaa. Hardanger on sellainen ala,minkä haluaisin oppia. olen mä joskus kokeillut,mutta siitä on niin kauan en muista enää.

1509374.jpg

Tälläisiä joitakin nukkeja olivat tehneet. No tuo mun käynti oli tosiaan pikavisiitti,ettei sen perusteella pitäisi kyllä sanoa paljon mitään.