On kyllä niin harmittanut koko kesä,kun ois ollut intoa bloggailla,mutta vuodatus ihan pimennossa. Nyt kokeilen toimisko. Olen kyllä syvästi pettynyt vuodatuksen toimintaa. Tosi vähän tullut infoa ja nyt kaiken lisäksi kolmen vuoden kuvat kadonneet!!

Tälläisen tyttösen villatakin olen tikunnut. Toki kaikkee muutakin on tässä kesän aikana valmistunut,mutta tälläkertaa laitoin tänne tämän. Malli on oma suunnitelma ja mallineulos hyvin yksinkertainen. 1krs oikein . 2krs 2o,2n. Näitä kerroksia vuorotellaan koko ajan. Lankana on vaaleanpunainen ja ruskea pätkävärjätty seiskaveikkaa ja sitten loput  raidat  sekoitelanganjämiä.
 
Voi kuinka monet kerrat on tehnyt mieli näyttää teillekin puutarhaani. Siellä nytkin kukkii,jos vaikka mitä. Ruusuista otin tähän kuvaa. niitä on pitkä kaareva penkki ja kukkii paljon ja nuppujakin on paljon.

 
Tälläisen kukkatorninkin mieheni kanssa laitettiin tuohon etupihalle. Nähtiin yhdessä pihassa tommosen kerran mennessämme mökkireissulle. Siitäpä idea laittaa tuollainen meidänkin pihaan. siinä se on sisääntulon läheisyydessä.
Mulla vain on niin kiire ja kaikkee ohjelmaa paljon nyt just,että vasta reilun viikon kuluttua palaan jatkamaan päivityksiä ja siitä alkaen taas varmaan useasti palaan tänne aikaansaannoksiani näyttämään ja kirjoittelemaan.
Mukavan leppoista ja lämmintiä kuun vaihdetta ihan jokaiselle. Ja kiitos,kun olette jaksaneet kanssani odotella vuodatuksen avautumista:)