Tahtoo olla touhua täynnä ja kiirettä meikäläisen päivät. Tosin nykyään,kun en ole työelämässä,niin se kiire on itse hankittua:) Kerronpas vähän eilisestä päivästä kuvin ja sanoin.

 

No eilen tehtyäni kotona kaikenmoista ja keitin ruuatkin,niin sitten jo ennen puolta päivää ajelemaan Seinäjoelle. Ensin hoitamaan parit yrityksen asiat ja sitten menin Kaarakan taloon,jossa toimii Käsi ja Taideteollisuuden työpajat. Siellä on vaikka mitä ihania työpajoja. Tuossa kuvassakin näkyy jälleen paperinarusta tehtyjä juttuja.

 

Siellähän on seinätkin täysi ,vaikka mitä ihanuuksia siellä tehtyjä. Minun ryhmässäni me kirjaimellisesti väännetään tällähetkellä rautalankaa:) Ooh ja meikäläinen kun ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt mitään rautalangasta. Toiset ovat jo kokeneita taitavia tyttöjä ja kyllä minun työstä näkee,että se on aloittelijan työ. Silti olen aivan innoissani,että sitähän vois rautalangasta tosiaan tehdä mitä vain ja kyllä siihen ajan kanssa harjaantuis. Tosi kivaa on ollut ja tuskin maltan odottaa,että viikko menisi ja taas sinne pääsen.

 

Tässä esimerkki parista virkatusta matosta. Seuraavalla kertaa meidän rautalankatyöt valmistunee ja aloitetaan jotain muuta. Pyydettiin ottamaan kaiken kokoiset virkkuukoukut mukaan ensi kerraksi.

 

Tuolla Kaarakassa oltuani ,muutaman tunnin,niin meillä oli neuleporukan kanssa treffit Anttilan pihassa ja porukalla lähdimme Tapion kauppaan. Ajelimme Jalasjärvelle poimien sieltä Kaisa-ystävämme kyytiin ja kun siinä keskustassa oli sopivasti Käsityö ja Askartelukauppa,niin pitihän meidän siinäkin poiketa ja kuva on sieltä.

 

Tässä ollaan jo Tapion kaupassa,jokaisen neulojan unelmaliikkeessä:) Lankaa siellä sitten ON !

 

Edellee Tapiolla.

 

Me itse asiassa menimme vierailulle siellä kokoontuvaan käsityöryhmään;Tapion Tikkuiitoille. Kuva on pöydästä,jonka ääressä kokoonnuimme ja siinä pöydällä oli muutama tuollainen hauska pässi:) Tapio tarjosi kahvit,mehut,pullat ja hyvää kinkkupiirakkakin oli. Kiva ryhmä sielläkin oli kokoontuneina.

 

Vähän kansanomaisia lapasmelleja sieltä kuvailin.

 

Autoni takakonttia pois lähtiessä. Eikö ihan kohtuudessa pysyneet ostokset,kun ajattelee,että autossani meitä oli neljä naista!

 

Niin , ne muut pysyi kohtuudessa,mutta Intsu tapansa mukaan vähän rönsyili:) Jokatapauksessa oli ihana päivä! Kiitos teille naiset kivasta päivästä ja seurasta!

Nyt alkaan sen ikkunan pesun ja illalla olen menossa englantia lisää opiskelemaan. Aurinkoista kesiviikkoa kaikille:)