Meillähän on suuri ja tilava talo. Alakerrassa on 140 neliöö ja yläkerrassa 40 neliöö kylmä varasto. Voi kauhistus aina sitäkin. Sinne viedään kaikki sellaiset"jos joskus tarvitsee". No,niitähän kertyy ja toisinaan kesäisin sitä siivotaan ja tavaraa lähtee kaatopaikalle ja kirpputorille. Sitten siellä on 60 neliötä asunto. Keittiö,olkkari,makkari ja wc/pesutilat. Sieltä ovat aikoinaan lapset ottaneet "vauhtia" ennen maailmalle lähtöä. Siellä on asunnut keskimmäinen poikamme vaimon ja yhden lapsen kanssa 6v,sitten on tytär asustellut ja nuorinkin poikammekin vaimonsa kanssa 2v. Nyt se on ollut ilman asujaa monen monta vuotta. Niinpä minä olen pikkuhiljaa ja vaivihkaa sen vallannut työtiloikseni tai "päämajakseni" :)

 

RAKKAUS.jpg

Joitain tekemiäni on seinilläkin siellä. Mm. tämä taulu. Niin ja tää yläkerta on sellainen salaperäinen,että ketään vieraitani en sinne päästä,vaikka ei se nyt niin sotkussa ole etteikö sen vuoksi voisi. Se vaan on minun julkisia salaisuuksia täynnä:) Jopa mieheltäni,joka joskus käy yläkerrassa olen heti tivaamassa mitä sä siellä,mitä etsit,mihin koskit:D Nyt ihan pikkuisen raottelen salaperäisyyden verhoa.

 

KORILANGAT.jpg

Niinkuin arvata saattaa,niin lankavarastojani.

 

HYLLYSS%C3%84.jpg

Lankoja vaatehuoneen hyllytkin täynnänsä.

 

MAAKKARIN.jpg

Vähän makkarin nurkassakin.

 

MATKALAUKUT.jpg

Käytöstä poistetuissa matkalaukuissa. Niin ja pikkuisen vielä koreja siellä ja täällä:) Kyllä nuorin tytär,pahaa pelkään, oli oikeassa,kun näki vain minun yhden pienen jemman,niin sanoi: voi äiti parkaa,kun järki karkaa:) Ja eilenkin minun piti silti päästä oikeastaan yhden lankakerän takia ajelemaan naapurikaupunkiin(meiltä 20km),kun tajusin,että lanka ei riitäkään meneillään olevaan työhön. Onneksi minulla oli hoidettavana vähän yrityksenkin asioita sielläpäin.

 

mallil..jpg

Tietenkin täytyy käsityölehtiä olla. Kässykirjat ovat erikseen,enkä niitä nyt kuvannut.

 

KONE.jpg

Ompelupöytä on siellä ja aika pino korjattavia vaatteita odottaa vierellä. Ehkä niitten kimppuun ensiviikolla.

 

askarj..jpg

Yksi kohta askartelutarvikkeita,on toki muitakin. Oisin voinut kuvata helmivarastot tai mosaiikkivarastot,mutta joku toinen kerta sitten ehkä. Ja edelleenkään,ei,ei tänne kukaan vieras pääse:)

 

VAASI.jpg

Tään kukkakimpun myötä toivottelen jokaiselle erikseen Hyvää Viikonloppua!

Kiitos ja kumarrus käynneistä ja ennenkaikkea kommenteista! T.Intsu