Viimesunnuntain olin siellä seurakuntamme myyjäisissä ja yritimme kovasti tehdä kauppoja. Myytävää oli niin paljon,että vaikka paljon myimme,niin vielä jäikin ja ehkä menemme myymään vielä ensisunnuntainakin.

Ennenkuin kuljetan teitä myyjäiskierrokselle,niin näytän ensin yhdet valmistuneet sukkaset.

 

Pikkulikalle tikuttelin perussukat langanjämistä.

 

Sitten sinne myyjäiskierrokselle. Tää ei ole kaiken kattava,vaan siellä oli vielä paljon enempikin kaikkea,kuin mitä mä tähän otin,mutta edes jotain. Kuva leipomusten pöydästä. Ajattelin,että ostan sieltä perunoita ja porkkanoita,kun niitäkin oli,mutta en ehtinyt,kun ne oli jo myytynä.

 

Paljon oli toiset ahkeroineet sinne myös joululaatikoita. Niissä pidin varani ja ostin itselle sekä lanttu,että porkkanalaatikot.Hyviä kotitekoisia laatikoita . Laitoin pakastimeen joulua odottamaan. Näin helposti minulla on nyt laatikot tehtynä:)

 

Villasukkia oli kaiken kokoisia,kaiken mallisia ja kaikenvärisiä. Lapsille,naisille ja miehille. Huiveja oli paljon ja semmosia settejä,jossa oli myssy,huivi ja lapasetkin. Lapasia myöskin iso valikoima,koukuttuja lapasia,kirjoneulelapasia,jotkut huovutetutkin ja vaikka mitä.

 

Lapsille/vauvoillekin löytyi valinnanvaraa.

 

Aivan ihania joulusydämiä.

 

Koreja ja tuossa yhdessä korissa on myytäviä mehiläisvahakynttilöitä.

 

Tässäkin koreja,joulukelloja ja kauniita koristetähtiä.

 

Tähän kauniiseen paperitähteen lopetan kierrokseni ja toivottelen teille ihanaa adventin aikaa.

Paljon kiitoksia ihanista kommenteista jokaiselle erikseen,joita olen kaiken aikaa saanut.