Tänään olen heti aamusta lähtenyt seurakuntaani ja siellä muutaman ystäväni kanssa laitoimme myyntipöytiä kuntoon huomisia myyjäisiä varten. Kuvailin siellä vähän,nyt kun oli helpompi kuvata,kun ei vielä ole väkeä.

 

Siellä on valtavasti ja perinteisesti tietysti sukkia ja lapasia. Ne ilman muuta kuuluu myyjäisiin.Lämmintä tarvitaan,sillä sääennusteiden mukaan pakkaset ovat tulossa.

 

On myös paljon kaulahuiveja ja myssyjä. Kuvassa on vain osa.

 

Hello Kitty myssyköitä ja lasten kaulureitakin näkyy,jotka on tehnyt Tarja, Äipän touhut-blogista. Hän sitten varmaan omassa blogissaan tarkemmin osaa esitellä ja kertoa näistä.

 

Lapsillekin löytyy monen moista.

 

Kortteja on valtavasti. Tässä ei suinkaan ole kaikki. Tulihan myyntipöytään vielä muutakin esim. liinoja,virkattuja,kirjailtuja ja kangaspuissa kudottuja ja voi vaika mitä. Meitä on niin pieni porukka vain,jotka käymme siellä seurakunnan Lähetystyön Käsityöpiirissä ja joka kerta myytävien runsaus aina yllättää meidät itsensäkin,että mistä nää kaikki on tullut. Varmaan työmme on Taivaan Isän siunaamaa.

Sitten on tietysti vielä myytävät elintarvikkeet,joista mulla ei vielä ole sillai kuvia paljoakaan valmiista,kun ne vasta huomenna sinne viemme. Jotain sentään.

Keittiöllä siellä hääri pari ystävää ahkeroiden leipomustem ja laatikoitten kanssa. Kuvassa olevat kädet kuuluvat seurakuntani pääemännälle. Ajatelkaa meillä on sellainen harvinaisuus tää pääemäntä,että hän vastaa keittiötyöstä vapaaehtoisena ja ilman palkkaa!! Niin paljon kuin on tilaisuuksia,häitä,hautajaisia,syntymäpäiväjuhlia,lastenleirit,kaikenlaisia tapahtumia ja päiviä. Hän on tätä palkatonta työtä tehnyt iloisella mielellä vuosikymmenet. Työssä käyntinsä ohessa ja nyt sitten vielä eläkkeellä ollessaankin. Hän on jo yli 70v. Nuo kuvassa näkyvät kädet ovat ruokkineet tuhansia ja tuhansia ihmisiä näitten kaikkien vuosien saatossa. Taivaan Isä hänelle kerran perillä palkan maksakoon. Minä aina yhä uudelleen ja uudelleen ihmettelen hänen palvelualtiutta ja kunnioitan suuresti.

Siinä on osa laatikoista valmiinakin.

 

Limppuja leipoivat myös ja meistä yksi ja toinen sitten leipoi jotain kotona. Niin minäkin.

 

Tässä on pari mummin omenatorttua. Toisessa on päällä viinirypäleitä ja toisessa nomparelleja ja suklaatoffee karkkeja. Mä en huomannut napata leipomuksistani kuvaa ennenkuin ne jo "paketion". Ohjeet näihin mummin omenatorttuihin löytyy sivuni kategoriasta leivonta.

 

Sitten tein vielä tavallisen tosca-kakun ja pari kinkkupiirakkaa. Kinkkupiirakoissa on tavallinen piiraspohja. Täytteenä paprikaa,kinkkukuutioita,kananmunaa vähän raejuustoa,sekä edam-juustoakin raasteena ja kermaviiliä. Nyt täytyy tässä ennen nukkumaan menoa vielä kirjoittaa seloste käytetyistä aineista leipomuksiini.

Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua!