Pyhänseutu on ollut niin tosi kiireinen myyjäisten vuoksi,joita minäkin kovasti yritIn valmistella. Nyt sitten alkaan tällä viikolla oman joulun valmistelut.

 

Tässä taas omenapiirakka sinne lähetysmyyjäisiin leivoin. Ohje on muuten sama mitä edellinen,mutta tähän päälle laitoin ennen omenapalojen laittamista vaniljakastikkeen.

 

Kinkkupiiras missä on kinkkua,sieniä,paprikaa,kananmunaa,juustoraastetta ja kermaviiliä täytteenä. Sitten tosca-kakun tein.

 

Suklaapiirakka.

 

Siinä kaikki leipomani piiraat ovat lähtövalmiina. Kaksi kinkkupiirasta,tosca,suklaa ja kaksi omenapiirasta. Lauantaina oli aamusta taas niin mukava neuletapaaminen Kauhavalla. Heti kun sieltä kotiuduin,niin alkasin näitä kaikkia sitten leipoa ja siinä se ilta mennä hurahtikin.

 

Tässä sitten tulee muutama kuvakulma itse myyjäisistä. Tietysti siellä oli perinteisesti sukkia,joilla just näillä pakkasilla on tarvetta.

 

Lapasiakin oli joka lähtöön. Mä tosin vasta havahduin kuvaamaan puolessa väliä myyjäisiä,jolloin oli jo paljon myytynä.

 

Paljon oli settejä,joissa oli kaulahuivi ja myssy. Ne olivat aika kysyttyjä.

Näin kaunis torkkupeittokin oli myynnissä. meillä oli myös arpajaiset ja siinä oli paljon palkintoja. Pääpalkintona torkkupeitto myöskin. En vain muistanut kuvata ajoissa. Leivonnaisia paljon,jotka menee aina heti kaupan ja paljon muutakin siellä oli. Myyjäiset oli tuottoisat ja kaikki tuotto menee lähetystyöhön. Meille kaikille jäi niin iloinen ja hyvä mieli,kun saimme olla onnistuneissa myyjäisissä. Nyt meidän seurakunnan käsityökerho jää joululomalle ja tammikuussa aloitetaan sitten uusin innoin kevätmyyjäisiä kohti.