Sain Tulihan tehtyä blogin Terhiltä haasteen,jossa pitää sanoin ja kuvin kertoa keittiöstä. Kiitos Terhi haasteesta!  Juu, siinäpä olikin kuvaamista ja miettimistä! Ensinnäkin kuvat ovat aika huonoja väreiltään,kun lamppujen valoissa kuvattu,mutta eiköhän niistä vähän osviittaa saa millainen meidän huushollissa keittiö on. Suuri meidän keittiö ainakin on.Kun tulee keittiö oviaukosta sisään ja aloittaa oikealta kiertämään täyden kierroksen,niin heti oikealla on kaapistoja. On pakastekaapit ja jääkaapit ja mikro ja astianpesukone. Pakastekaapin ovessa on kiinni vähän jo rypistynyt paperi,kun sitä on niin luettu. Se papepri on mun "työlista",että tiedän milloin pieni tyttärentyttäreni on mun hoivissa.Kaappien jälkeen tulee kahvinkeittonurkka ja sitten tiskiallas. On tässäkin toki ylä ja alakaapistot.Tiskipöydän reunalla yksityiskohtaa.


Pienen tason jälkeen on hella. Kun kuvasin,niin mulla oli kirjolohi uunissa.Liesikupu rekvisiittoineen.Hellan toisellakin sivulla taso. Siinä tasolla leikkuulauta, kanamosaiikkityö ja yleiskone. Nurkassa on kaapit,mutta en mä jokaista valkoista kaappia nyt alkanut kuvata.Sitten alkaakin ikkunaseinä ja ikkunan oikealla puolella seinällä on tää lokerikko.Vasemmalla puolella on kello.


Näitten välissä siis ikkuna. Niin huonon värinen kuva lampunvalossa tullut,mutta tällä ikkunalla on lähinnä kukkia. Haaveilen toiselle ikkunalle kukkalaudasta,kun ulkoakin täytynee hakea vielä kukkia sisälle. Ikkunalla riippuu Terhiltä niinikään saatu kaunis tiffanyenkeli.


Yksityiskohtaa toisestakin enkelistä.Sitten alkaa uusi seinä ja ekana sillä seinustalla on tää hyllykkö.Sitten on sohvapenkki,joka on tosi mukava,että saa keittiössäkin istuskella muuallakin kuin pöydän ääressä.Sohvapenkin yläpuolella on pari tekemääni kanavatyötaulua.Sitten tuleekin toinen ikkuna ja ruokapöytä. Tälläkin ikkunalla roikkuu tiffanyjä. Nuo perhoset mieheni on huutanut huutokaupasta:) Voi tätä ruokapöytää! Onneksi se ei osaa puhua! Kyllä sillä olisi paljon kerrottavaa,se on kuullut paljon tarinoita!. Kyllä tämän ääressä syödäänkin ja kahvitellaan ja milloin kootaan palapeliä,pelataan seurapelejä,milloin legoja kootaan ja toisinaan piirrellään ja monenlaista muuta. Mutta kun mun iso perheeni kokoontuu tämän pöydän ääreen,niin silloin alkaa juttu lentää,kuka keksii mitäkin aivan hulvatonta ja sitten hervottomana nauretaan. Yleensä jutut ovat iloisia,täynnä huumorin täyteistä höpinää,mutta jos niikseen tulee niin puhutaan myös syntyjä syviä.Pöydän jälkeen seinustalla on tekemäni pyyheliinapeite.


Sitten alkaakin neljäs ja viimeinen seinä. Sillä seinällä on iso lasivitriinikaappi astioita täynnänsä. Kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta.Siinä näkyy tätä seinustaa vähän enempikin. Niin on keittiökierros tehty. Ai niin,vielä lamput.Ruokapöydän päällä on tälläinen lamppu.


Toisessa kohtaa tämä.

Tämän haasteen sais jakaa viidelle eteenpäin,mutta minä laiskimus en jaksa nyt jatkajia miettiä,vaikka on mielenkiintoista päästä kurkkamaan mitä kenelläkin on. Vaan tämä on jo kiertänyt aika monella,joten ota sinä se mukaasi,joka et vielä keittiötäsi ole esitellyt.