Taas tulin näin myöhään päivittämään ja aamuvarhaisella on noustava ylös,kun on menoa. Mulla on perjantaista asti ollut yövieraita ja on yhäkin. Minä tein jo perjantaina vierailleni pienen tervetulokakun. Tämmösen

2108327.jpg
Ei tässä ihmeempää ole. Täytteenä vadelmahilloa. Päällä kermaa,marsipaaniruusu ja pätkis suklaapaloja,sekä vähän nomparellia.

Niinkuin jo edellisessä postauksessa kerroin,niin tänään sitten olen pitänyt yhdelle lapsenlapsistani 1-vuotis synttärit. Meillä on ollut tupa täynnä porukkaa,on ollut aikuisia,sekä seassa kahdeksan lasta. Vilinää ja huisketta. Kivat juhlat mielestäni. Oli meillä jo eilenkin porukoita,mutta sain kuitenkin illalla tehtyä juhliin tarjottavaa vielä.

2108323.jpg
Tuli vähän tyttöinen kakku,mutta kyllä vauvan kakku voi olla vähän hempeä,vaikka kyseessä olikin poikalapsi.

2108320.jpg
Voileipäkakun värkkäsin ja eihän mulla siihen ohjetta ollut. Itse vaan keksin ja suunnittelin. Taitaa olla Intsun erikoinen,kuten joskus lapseni ovat sanoneet. Sitä en tiedä onko se "Intsun erikoinen" hyvä vai huono :) Piti olla koko tarjoilupöydästäkin kuva,mutta ei sitä nyt löytynyt,joten nää riittäköön näistä bileistä:)

2108322.jpg
Tässä vielä kortti jonka päivänsankarille väsäilin.