Jokin ihmeen lorvikatarri minuun on tullut,kun en meinaa saada paljon mitään aikaiseksi. Niin no,on mulla kyllä monen muun vaivan lisäksi tää flunssa joka jo lokakuun kopussa tuli,eikä näköjään ikinä parane. Välillä luulen sen parantuvan,kunnes se taas voimistuu ja alkaa kuin alusta. Eilen jouduin käydä taas lääkärissä hakemassa kuurin poskionteloihin. Tään talven aikana kolmas kuuri poskiin!



Tälläiset lapaset mä tikuttelin. Niissä on kolmea eri lankaa. Tuo tumma vioetti on Cassade,vaalealila on Woolia kaksinkertaisena ja valkoinen Kasmir. Mä purkasin nää tumput kolmeen kertaan ja peukut neljään kertaan. Mistä se työ muuten riittäis! Ja vieläkään en ole yhtään tyytyväinen näihin. Mutta kun ei osaa,niin ei.



Nappasinpa kuvan tuosta taulusta,jonka mieheni sai synttärilahjaksi. Pohjalainen latomaisema. Meillä on saman taiteilijan talvimaisema ennestään. Ei meillä kovin monia maalattuja tauluja olekaan,vaikka tauluja on paljonkin. Ne muut ovat minun tekemiä kanavatyötauluja,kirjailtuja ja virkattuja tauluja.