Nyt sitten tulee vielä varmaan lähiaikoinakin koko ajan käsityöpostauksia,nyt kun on lomailtu ja ruokatouhujakin täällä näytetty ja kaikki harrastuksetkin käsityöpiireissä alkaneet.

Sain valmiiksi lapsen villatakin.

 

Lapsukaiselle villatakki pitsineuleena. Lankana Maija ,siis tuo punainen ja vaaleanpunainen vyötteetöntä jämää.

 

Lähikuvaa pitsineuleesta

 

Maanantai-iltana alkoi taas seurakuntani Lähetystyön Käsityö ja Askartelupiiri. Ollaan jo monena syksynä aloitettu poikkeuksellisesti ystävämme kutsumana  hänen kodissaan. Muulloin ,joitain poikkeusta lukuunottamatta kokoonnumme seurakunnan tiloissa. Tällä ystävälläni on upeaakin upeampi puutarha ja mä vain ikäänkuin malliksi otin muutaman kuvan etupihalta. Etupihallakin olisi ollut vielä paljonkin kuvattavaa ihastuttavine yksityiskohtineen. Takapihasta ,siitä varsinaisesta puutarhasta puhumattakaan.

 

Siinä menee portti puutarhaan. Tuo portti aiemmin kesällä kukki kauniisti kärhöjä.

 

Ulko-ovenpeilessä on myös monenlaista kasvia ja rekvisiittaa.

 

Taas vähän yksityiskohtaa. Meillä oli tosi kiva ilta. Ystävä oli laittanut meille mahtavat tarjottavatkin. Kiitos Sinulle! Käsitöitä teimme ,kuka mitäkin ja keskusteluja kävimme. Milloin on iloisia puheenaiheita,milloin surullisia. Vähän sen mukaan mitä itsekullekin elämä on tuonut ja purkaamme sydäntämme ja koemme,että siinä käsitöitten ja keskustelun lomassa tulee sielummekin hoidettua ja saamme matkaevästä,joka kantaa taas tulevan viikon.