Kuten otsikko kertoi,niin nyt ollaan reissusta kotiuduttu.Kiitos,kiitos teille ihanat ystäväni hyvän matkan toivotuksista. Mun ajatukset vaeltelee yhä siellä jossain Kreikassa ja Rhodoksen kauniilla ja lämpimällä saarella.Ilmat olivat ihanan lämpimät ja meidän loma kaikin puolin onnistunut. Silmissäni näen upeat vuorimaisemat,kauniit pienet lahdenpoukamat,idylliset pikkukylät,turkoosin meren,vanhan kaupungin kivikkoiset kadut,hedelmäpuut ja kreikkalaiset niin sydämelliset ihmiset. Valokuvia tuli tietysti otettua ja
niistä joitakin jaan mielelläni teidän kanssanne.
.
Olimme tätä kuvaa otettaessa kokopäivä retkellä suurella saarikierroksella. Kuva on otettu näköalapaikalta,mutta ei sitä kameralla kykene vangitsemaan miltä se todellisuus näyttää.Meidän hotelli sijaitsi tuolla kaukana niemen kärjessä.

Vähän pientä näkökulmaa vanhan kaupungin kujille tai niitä kujia nyt oli monenlaisia ristiin rastiin ja aukioita ravintoloineen.

Jälleen oltiin retkellä,tälläkertaa kauniissa Lindoksen valkoisessa kaupungissa. Siellä ois päässyt aasi-ajelulle,mutta mä en mennyt,kun säälin niin aasia. Aasi-parka,jos ois pitänyt meikäläistä kyytitä!:)
Siellä Lindoksen kaupungin rantakahvilassa ajattelin,etä ei kauniinpaa näkymää vois olla,kun taustalla välkehti ihanan turkoosi meri. Meitä ympäröi toisella puolella aasilauma ja toisella puolella hedelmäpuutarha, puitten oksat pursuten appelsiinejä,mandariinejä ja sitruunoita.
Sitten vielä esittelen joitakin ostoksiani. Ne ovat käsintehtyjä tietenkin! Vaikka myönnän ettei mun omat käsityöt seillä ehtineet edetä,eikä tielleni osunut yhtään lankakauppaa tai mitään käsityötarvikeliikettä.
Siellä oli paljon tälläisiä silkkinauhatekniikalla tehtyjä töitä,joita jonkun innostuin ostamaan.Tämä on kuvakulma pitkästä kaitaliinasta.

Tässä edelleen sitä kaunista silkkinauhakirjontaa. Tää on seinälle ripustettava koriste.

Tässä vielä yksi kuva ostoksissta. Oli paljon aivan ihastuttavia ja erilaisia keramiikkamyymälöitä.Upeita,upeita kokonaisia astasarjoja/kalustoja,toinen toistaan kauniimpia. Kaikki käsinmaalattuja. Mä olisin niitä niin halunnut,mutta miten tuoda lentokoneessa käsimatkatavaroissa ja sitäpaitsi ei rahatkaan riittäisi moiseen. Ne olivat hurjan kalliita ja niin mä tyydyin vain yhteen pieneen pullalautaseen,että sain niistäkin jonkun muiston.Matkasta olisi juttua paljonkin,mutta en kiusaa teitä nyt enempää. Huomenna jo sitten tulee juttua ja kuvaa taas omista tekeleistä,sillä kyllähän niitä jo valmistui ennen matkaakin joitain ja en ehtinyt tänne laittaa ja koko aika hissukseen tulee lisää.