Rauhaisaa pyhänseutua on vietetty. Kohtapuoliin pitää lähteä laittamaan mökki talvikuntoon,kun ei nyt pyhänseuduksi sinne jaksettu kuitenkaan mennä,vaikka alunalkaen niin ajateltiin. Kotonakin on kaikenlaista puuhaa ja voi sitä kotonakin levätä,jos vaan malttaa!!  Eilen aamusta oli pieni pojanpoikanikin vähän aikaa hoivissani. Minä olen värkkäillyt kaikenlaista pientä niitä joulumessuja varten. Mm. tälläisiä.

 

Ensin neuloin tälläisiä servettirenkaita. Niitä tuli kaikenkaikkiaan 36 kpl. Neulotaan sillätavoin,että pörrölankaa loin 16 silmukkaa. Sitten neuloin tasona 10 krs aina oikein ja päättelin silmukat. Yhdistin renkaaksi ja langanpäitä oli kyllä paljon pääteltävänä. Jokaisessa vain kaksi,mutta kun näitä oli näin paljon niin tuli 72 langanpäätä! Tein vihreästä ja punaisesta sileästä langastakin,ne olivat Maijaa. Tuosta pörrölangasta ei ole enää vyötettä tallella,joten en muista nimeä. Maijalangoista loin silmukoita 20,kun on paljon ohuempi lanka. Tiimarista olen ostellut kaikenlaisia kuvioita mitä päälle liimasin koristeeksi,enkeleitä ja kynttilöitä.

 

Vähän lähikuvaa.

 

Sitten koristelin vähän kynttilöitä.

 

Ja edelleen koristelin tulitikkuaskeja. Liimasin huopapaloja päälle ja niitä Tiimarin koristeita.

 

Lopuksi laitoin kaikki sellofaniin lahjapakkaukseksi. Jokaiseen pakkaukseen servettipakkaus,kynttilä,tikkuaski ja servettirenkaat. Kuva kiiltelee niin ettei tässä näytä hyvältä,mutta näin luonnossa minusta ovat ihan kauniita. Voi viedä tuliaisina kylään kukan asemesta tai sen tavanomaisen suklaarasian.