Joka päivä on jotain joulujuttuja valmisteltava. Aikaa suureen juhlaan on vähän enää. Hassua mikä työmäärä kaikilla on joulun eteen ja nyt se vielä osuu viikonloppuun. Yksi viikonloppu vain.

 

Minä olen eilisen päivän häärinyt pakettien kanssa. Katsellut ja miettiny kenellekkä on mitäkin ja sitten paketoinut ja paketoinut. Tuossa on lapsenlapsille kasa lahjoja. Kyllä se joulupukki ne siitä hakee:)

 

Perhekuntani on niin suuri,että olemme sopineet,että lahjoja ei laiteta kuin lapsille,aikuisille ei lainkaan. Mutta sitten minulla on jokunen ystävä joiden kanssa vaihdamme lahjoja. Vielä meidän perheessä osuu synttäreitäkin tähän vuodenvaihteeseen. Joulukuussa kahdet,tammikuussa viidet,helmikuussa neljät,joten paketta saa pyöritellä ja ihmetellä,mitä ihmettä keksin lahjaksi. Ei millään ehdi neulepuikotkaan niin paljoa touhuta. Nyt varsinkin,kun meinaa ranteeseen iskeä jännetupen tulehdus. Se ei ole paha vielä...

 

Kortteja kirjoittelen. Tänävuonna ei nekään ole itse tehtyjä. Tuossa on ainakin 40kpl ja ne eivät vielä taida riittää.

 

Pikkuhiljaa on laitettu jotain joulujuttuja esille. Mä olen niin syvästi ihastunut Villeroy& Bochin jouluastioihin,että joka vuosi itselleni jonkun ostan. Nyt on tullut parikin hankittua. Tähän tuikkurasiaan kovasti ihastuin. Tuossa on kivasti tuo luistinkin,kuin vanhalta nuistolta kannen päällä:)

 

Sitten vielä tänävuotinen on tää toinenkin Villeroy. Tuossakin on kiva tuo kannen nuppi.

 

Lopuksi kuvaa etupihan puista. Nää on ne samat,jotka edellisessä kuvassa tunnelmoi valoissa. Valot ovat yhä,vaikka päivällä otetussa kuvassa ne eivät niin näy. Kuten huomaatte,niin nyt meillekkin on tullut muutama sentti lunta.

Touhukasta joulunvalmisteluja kaikille:)