Kauhavan Lankavan(ent. Kangas-Aitta) Käsityöklubin kesäretki suuntautui Pietarsaareen Jaakon päivän markkinoille,sekä Kokkolaan Käsityökauppa Katariinaan. Iloinen nasiporukka,meitä lähti retkellle 24 naista, lähdettiin bussilla Lankavan pihasta lauauntaiaamulla klo 7.30 ensiksi kohti Pietarsaarta

 

Kes%C3%A4retki%20004-normal.jpg

Kuvassa on Pietarsaaren kaupungintalo. Jaakonpäivän markkinat ovat suuret. Siellä on satoja myyntikojuja ja kaupoissakin tarjouksia.

 

Kes%C3%A4retki%20006-normal.jpg

Siellä myydään kaikkee mahdollista. Monenlaista syötävää makeasta suolaiseen. On krääsää,on vaatteita,on antiikkia lasi ja posliiniesineitä mm. Ja mikä parasta antia,aivan valtavasti mitä erilaisempia käsitöitä. Ne tietysti meidän porukkaa ihastutti ja yritimme painaa mieleemme uusia malleja.

 

Kes%C3%A4retki%20007-normal.jpg

Voi kuinka mä tykkäsin näistä karhuistakin. Ne oli aika isoja,vaikka tuossa näyttävät jotenkin pieniltä. Tuon keskimmäisen,pullean olisin halunnut puutarhaani:)

 

Kes%C3%A4retki%20008-normal.jpg

Moottorisahalla veistettyjä lintujakin.

 

Kes%C3%A4retki%20001-normal.jpg

Siellä yhden käsityökaupan ikkunasta nappasin kuvan,jossa oli nukeille tehty aika muodikkaita hauskoja vaatteita.

Pietarsaaressa viivyimme kolmisen tuntia ja sitten suuntasimme Larsmoon,jossa meille oli varattu ruokailu.

 

Kes%C3%A4retki%20012-normal.jpg

Siinä osa porukkaa ruokaa odottamassa. Paikka oli hieno,upean vesistön rannalla. Meillä miltei kaikilla oli vaaleanpunaiset paidat,joita kutsumme possupaidoiksi. Kangas-Aitta on ne meille lahjoittanut. Paidoissa lukee Käsityöklubi Kauhavan Kangas-Aitta. Me odotamme uusia paitoja nyt kun nimi on muuttunut Lankavaksi:)

 

Kes%C3%A4retki%20014-normal.jpg

Ruokailun jälkeen menimme Kokkolaan ja siellä Käsityökauppa Katariinaan. Voi että mua harmittaa,kun siellä unohdin kuvata!! Kuvattavaa olisi ollut paljonkin,mutta mä lumouduin siellä lankoihin niin,että unohdin,että kameraa on olemassakaan!! Meille esiteltiin siellä kaikkee,oli kahvi ja mehutarjoilu,langoista oli runsas valikoima,kaikkia erikoisuuksiakin ja ennenkaikkea meitä palveltiin niinkuin kuninkaallisia. Aivankuin jokainen meistä olisi prinsessa ja tarvitsisi kaikkein parasta:) Joo,minäkin huonojalkainen,parhaat päiväni nähneeni mummeli:D

Tuossa on kuvattuna ostokseni. Kanavatöistä en suunnittele tauluja seinälle,vaan tyynyjä ja laukkuja.

Kun tulin kotiin,niin kyllä mä olin väsynyt. Terveys ei ole hyvä,oli kuuma ja aika pitkä päivästä tuli.Noin yhdentoistatunnin reissu! Tiesin kyllä etukäteen,että on siinä ja siinä,että kykenen lähteä,mutta päästävä oli,vaikka pää kainalossa:) Kotona illalla mä vaan makailin ja aikaisin nukkumaan ja tänäänkin vielä olen paljon levännyt.

Mutta suuret kiitokset vetäjällemme Merville ja Kauhavan Lankavalle niin hauskasta ja onnistuneesta reissusta