No niinkuin kerroin.niin perjantaina olin messuilla. Tosi paljon väkeä,mutta mulla on onneksi invakortti,niin sain auton oven eteen. Kaikkee kaikkee siellä oli ja vielä kun se messupaikka oli laajennettukin,niin oli katselemista ja kävelemistä. Välillä istuin ja sitten taas jatkoin katselemista. Aina ilmestyy jotain uudenlaistakin.Kaikenlaista materiaalia tarttui mukaankin,mutta niistä sittenkun  valmistuu joskus jotain. Sitä tekemistä vain meinaa olla apljon,paljon. Sukkia on tilauksessa ja muutakin.

 

karkkipaperipussukka.jpg

Mä istuin siellä messulla työpajassa eka kertaa tekemässä karkkipapereista pussukkaa. Noh,tuli siitä pussukka,mutta en ole oikein tyytyväinen. Pussukan nipsut näyttäis kuin ei olisi keskellä,vaikka kyllä ne on. Tuo hämää,kun karkkipaperit eivät ole sivuilta saman kuvioiset. Ooh,kuinka niitä oli muutenkin mielestäni vaikea mitenkään kohdistaa. päällimäisenä oli rusettikuvioinen organza tyyppinen kangas. No tää oli harjoitelma,kiirellä tehty ja ihmisiä töllisteli ympärillä ja pari tuttua kysyikin olenko työnäytöksessä :D  .Ei tosiaankaan,kun opettelin tämmöstä. Sitten kuvasikermä messuilta vain muutama otos aika sattumanvaraisesti,vaikka paljon kuvasin,niin eihän tänne kaikki mahdu.

 

puukoristeita.jpg

Ekana kun messuille saavuin,niin näin tään kojun.

 

toisia%20sukkia.jpg

Sukkia siellä tietysti aivan valtavasti kaikenkaikkiaan ja sukkalankojakin.

 

sein%C3%A4vaatteet.jpg

Näitä pieniä seinävaatteita monin kerroin enempi kuin tässä kuvassa.

 

tilkkumatto.jpg

tilkkusein%C3%A4vaate.jpg

Tilkkutöistä oli näyttely. Tilkuista ommeltu kiva matto,jossa nallukat istuu. Sitten alimmaisessa kuvassa upea seinävaate. Mielestäni huikean kaunis ja aivan valtaisan työmäärän vaatinut.

 

huopapaloista.jpg

Tilkkupeitto tämäkin  huopapaloista vähänkuin afrikan kukka mallilla.

 

karkkilampuat.jpg

Siinä oli kivasti tehty lampun varjostimet karkkipapereista nekin.

 

helmimassat.jpg

Minusta kivoja eläimiä. Helmimassalla tehtyjä. Vaikka kuinka tekee käsitöitä,niin kyllä monen monta lajia on kokeilematta.

 

neitokainen.jpg

Lopuksi vielä tää neitokainen saa meitä viedä uuteen viikkoon.

kiitoksin:Intsu