Kiitos teille,kun yhä jaksatte käydä sivuillani ja kommentoidakin. Erityiskiitos teillekkin,jolla ei ole omaa blogia ja silti jaksatte niin kauniisti kommentoida!

Minä en ole saanut aikaiseksi,kuin pari rättiä:)

 

r%C3%A4tti.jpg

Mä aina vähän "jälkijunassa" innostun tekemään sellaisia mitä muut ovat tehneet jo kauan. Mulla on siivousrättejä kyllä ennestään. Ne olen ystäviltäni saanut ja hyväksi havinnut. Nyt innostuin itsekin kokeilla. Tein itseasiassa kaksikin rättiä. Tämän kuvassa olevan itselleni siivousrätiksi ja toisen miehelleni auton puunaukseen. Tuohon kehitin jonkunlaisen mallineuleen,että ei ois niin tylsää neuloa. Lankana uusi tuttavuus Flice. Täysin keinokuituinen ja tuntuu kuin samettilangalta. Ei lähde silti nukkaa. Mieheni omasta ei tullut kuvaa. Se on korinpohjaneuletta ja hän on jo sillä autoa hangannut:)

 

lankateline.jpg

Sinä päivänä ,kun kuljin ympäri lumperoisia,niin ostin yhdestä kaupasta tämmösen ompelulankatelineen. Siinä kaupassa on kaikenlaista muuta,paitsi ei ruokia. Mm. paljon lankoja ,kaikenlaisia käsityötarvikkeita ja paljon myös kankaita. Vaikka mä kuinka yritin itselleni puhua,"Intsu ei nyt katsota,ei ostella ja älä silmä pieni katso mihin vain",niin väen väkisin heräteostona tämmönen mielestäni kiva lankarullateline lähti mukaani. Olen oikein tyytväinen ostokseen.

 

langalla.jpg

Tässä olen lankoja siihen laitellut. Nyt ommellessa on eri värejä kätevästi käden ulottuvilla.

Rattoisaa alkanutta viikkoa! Kiitos käynnistä ja kommenteista! T.Intsu