Mulla on uusi tietsikka ja kun vanhassa koneessa oli windows seiska,niin tässä on nyt kymppi. Ja pikkuisen tällä harjoittelen kirjoittelemaan ja muutenkin käyttämään. Kuvien laitossakin oli vähän opettelemista. Paljon on vielä opeteltavaa ja tuon kuvan sopivan kokoiseksi saaminenkin on vähän vielä hakusessa.

Jos nyt tapani mukaan ensiksi näytän pienen valmistuneen käsityön ja mennään messuille sitten.

 

Nimet%C3%B6n-1.jpg

Kuinka ollakkaan,taas sukat:) Ihan tavis sukat pikkulikalle jämälankapussukasta lankoja otin,mitä viimeksi kirpputorilta ostin. Varressa vaan on valepalmikkoa,vai onko tuo sitä.

 

lankavan%20osasto.jpg

Sitten messuille. Seinäjoella oli hienot kässämessut. Paljon oli lankakojuja ja askartelu ym. tarvijuttuja. Mä olin siellä perjantaina itseasiassa miltei koko päivän. Välillä istua ja huilata ja taas katselemaan.

 

paperikukat.jpg

paperinen.jpg

 

Keskellä aluetta oli tämmönen paperikukkien meri. Niitä olivat tehneet kuudessa eri taitopajoissa niin lapset kuin aikuisetkin.

 

syd%C3%A4nkuva.jpg

Mun ehdoton suosikki on Lumikellojen osasto. Heillä on kaikkia ihania ideoita ja tarvikkeita joulujuttuihin.

 

kutistemuovia.jpg

Nytkin heiltä ostin joulukorttien tekotarvikkeita.

 

Tapion%20langat.jpg

Tämä kuva on Tapion kaupan osastolta.

 

jaakko%20rintala.jpg

Jaakko Rintalan luomus iltapuvusta. Hänellä oli siellä monenmoista.

 

zukkis.jpg

sukkis.jpg

sukkia.jpg

Sukkia ja lapasia oli paljon esillä näyttelyssä. Enempi kuin mitä mä kuvasin. Kaikki niin taidokkaita kirjoneuleita. Minusta tosi hauskasti tuossa keltamusta sukissa ja lapasessa muurahaiset:)

 

IMG_1004.jpg

Minusta niin ihana tää kukkainen pikkulaukku. Kuvattavaa ois ollut ison hallin täydeltä,mutta messuilla ei niin paljon uskalla kuvata. Toiset on niin tarkkana,että ei saa ottaa kuvaa, joten ei mistä vaan voi kuvata. Tuntee itsensä olevan kuin pahanteossa. Valtavan paljon minulla on kuvia messujen yhteydessä olevasta kukkanäyttelystä,mutta näytän niitä sitten eri kerralla.

Kaunista lokakuun viikkoa sinulle ja sinulle ja vielä sinullekkin. Kiitoksin.Intsu