Niinkuin olen monta kertaa kertonut,niin minun maanantai-ilta kuluu seurakuntani Lähetystyön Käsityö ja Askartelupiirissä. Siellä teemme kovasti kaikenmaailman käsitöitä ja sitten pidetään myyjäisiä lähetystyön hyväksi. Välillä teemme jotain yhteisprojekteja ja useimmiten jokainen tekee mitä haluaa,neuleita,virkkauksia,ompeluksia ja mitä nyt itse kukin on keksinyt. Viimekerralla teimme kaikki yhdessä kransseja. Sitä ennen oli ollut tehtävänä kerätä risuja ja jäkälää. Jäkäliin tarvitaan maanomistajien lupa ja me kerättiin paikalta,jossa maata oltiin pois ajamassa.
Siinä risut on taivuteltu ympyräksi ja ohuella rautalangalla jäkälää kiinnitetään.Tykötarpeita on levällään pitkin pöytää ja huom. keskellä pilkottaa omenapussi,josta sai haukkailla evästä:)
Nappailin muutamia kuvia valmiista kransseista. Nää ei ole missään paremmuusjärjestyksessä. Kaikista tuli mielestäni kauniita. Mutta ihan kaikista en ehtinyt kuvaa ottaa.Tään muistan kuka tään teki. Hän on ollut lähetystyössä Japanissa. Eikös tässä koristelussakin olekin jotain japanilaista?Tämän teki Tarja , äipän touhut-blogista. Tarjalla oli välillä blogi tauolla,mutta hän on taas palannut blogin pariin.Tässä puolestaan on minun tekemä.Siinä pitkä rivi pöydillä kuivamassa ja nämä on tarkoitus myydä jo ennen myyjäisiä. Ihmiset voisivat ostaa näitä esim. pyhäinmiestenpäiväksi haudoille.

Oikein miellyttävää ja rentouttavaa viikonloppua jokaiselle erikseen ja kaikkille yhdessä!
t.Intsu