Paljon kiitoksia kaikille liinakehuista! Ainahan kehut sopii tälle huonon itsetunnon omaavalle eukolle:)

Nytpä minulla on näyttää poikani tekemä helmityö. En ole kyllä lupaa kysynyt saanko näyttää täällä,mutta en usko hänen paheksuvan.

 

Joninhelmi-normal.jpg

Tälläiset helmet meille yhtenä päivänä tuotiin. Eikö olekin aika kivat! Mä taas olen niin ylpeä pojastani! Siinä on nuo vaaleat/snisävyiset helmet on tehnyt itse. Aikakusilehdistä leikannut suikaleita,pyöritellyt helmiksi ja lakannut. Hänellä on aina jotain tekeillä. Hyvin monipuolisesti tekee kaikkea. Pitäis ottaa kameran heille mukaan ja kuvata hänen joitakin töitä. Tekee puutöistä ompeluksiin ja kaikkee siltä väliltä.

 

angervokakku-normal.jpg

Meille tulee illalla vieraita,joten joitakin tarjoiluja olen jo valmistanut. Tää on suklaahyydykekakku. Siinä on pohjana ohut sokerikakkupohja. Sitten hyytelöön 2,5dl kermaa vatkasin vaahdoksi,2dl maustettua vaniljarahkaa,4tl tummaa kaakaota,vähän sokeria ja 200g maitosuklaata pieninä paloina. Kaikki sekoitin. 5 liivatelehteä liotin kylmässä vedessä pehmeiksi. Sen jälkeen liivatteet kihuvaan pineneen vesitilkkaan ja kaadoin hyytelöseokseen ja hyvin sekoitin. Tein tään jo illalla,että sai kunnolla jässähtää yön yli jääkaapissa. Lopuksi vähän koristeita.

 

marmeladit-normal.jpg

Toisenkin kakun tein. Tässäkin sokerikakkupohja,jonka mehulla kostutin. Sitten laitoin hiukan mansikkahilloa päälle ja kermavaahdon.Sydänmarmeladikarkeilla koristelut. Toki mä laitan sitten vielä tarjolle pullaa,pikkuleipiä ja varmaan teen lämpimät voileivät.

 

makaronisalad-normal.jpg

Tein parit salaatitkin,jos vaikka grillattais. Tässä on sekä kierre,että kuviomakaroneja,kinkkusuikaleita,herkkukurkkua pieninä paloina ja viinirypäleitä.

 

fetasalad-normal.jpg

Toisena kreikkalaisen salaatin tapainen,mutta ilman oliiveja. Minä niin inhoan kaikkia oliiveja. Feta-juustot sen sijaan ovat suosikkejani.