Nii nkuin jo kerroin,että pyhänaikana tulee olemaan kaikenlaista ja niin myös oli. Ensin perjantaina käsityöfestareille Kauhavalle. Siellä oli monessa paikkaa eri puolilla vaikka mitä käsityötapahtumaa ja juttua. Vähän rajoitti,kun oli aika suuri sade sinä päivänä.  Minua rajoitti vielä enmpi se,että olin ja olen yhä hirmuisen sairas. Mun on maha niin railakkaan kipee,että välillä aivan ääneen voihkin. En tiedä mikä sen on tullut. Onko tuo suuri tyrä alkanut kureutumaan vai mikä lie. Sitten nyt on molemmat jalat kipeät tosissaan. Tuossa vasemmassa jalassa on ollut kauan jo niin pahat verenkiertohäiriöt ja se on turvoksissa aina,puolta paksumpi kuin toinen jalka. Nyt on oikea jalkakin tullut niin kipeeksi,siinä on polvessa paha nivelrikko. Niikuin ei se riittäisi,niin yhtenä päivänä iskin tuon oikean jalan pikkuvarpaan sängyn jalkaan! No se pikkuvarvas on kaiketi murtunut. Ei meinaa löytyä kenkiä mitä kärsii jalassa pitää. No mutta käväisin siellä Kauhavalla. Ostin Lankavasta tarvikkeet ja kotona tekaisin tämmösen korun.

 

goru.jpg

Tuon nauhan tein neulomalla. Luodaan 3slm ja sitten neulotaan aina oik kerrosta ja aina aloitetaan joka kerros oikeasta reunasta. Minä tykkään tästä. Lankavasta en napsinut kuvia,mutta aikamoinen kassi lähti mukaani kaikenlaista:)

 

nukkis%201.jpg

Sitten käväisin Vallesmanni kauppakeskuksessa,kun siellä oli pienimuotoinen nukkekotinäyttely.

 

Nukkis%207.jpg

nukkis%209.jpg

nukkis%208.jpg

Nuo ja vielä monia muitakin oli.

 

Tuulia%20Desing.jpg

Samassa liikekeskuksessa on myös tämmönen kiva-käsityö ja askartelukauppa Tuulia Desing,josta myös aina jotain lähtee mukaani.

 

toka.jpg

Samasta liikkeestä tääkin kuva.

Sitten illaksi kotiin ja tytär perheineen tuli Etelä-Suomesta.

Lauantaina aamupäivästä keittelin koko porukalle ja sitten porukalla myöskin lähdettiin Nurmoon pojanpoikamme rippijuhliin. Ensin Nurmon kirkkoon.

 

rippikirkko.jpg

Tällä laululla juhlat alkoi ja tässäpä ne valokuvat onkin sieltä,

 

kirkon%20penkki.jpg

plus sen lisäki tämä vahinkokuva!! Nimittäin kamerani meni sekaisin joistain säädöistä ja kun en vielä tätä uutta kameraani hyvin tunne,niin en saanut minä,eikä mieheni sitä toimimaan enää koko aikana. En kirkossa,eikä juhlissa heillä kotona. Kovasti harmittaa. Mutta ei voi mitään.

 

Zindi.jpg

Nyt on juhannusviikko alullaan. Mieheni on aloittanut kesäloman ja minäkin pidän täältä blogista lomaa luulisin,että varmaan pariviikkoa. Taas Sindin kanssa toivotellaa Hyvää Juhannusta ja Suloista Suvea!

Paljon kiitoksia käynneistä ja kommenteista! T.Intsu ja Sindi