Sain viime keskiviikkona olla Kauhavalla aivan ihanassa kristillisessä naisten illassa. Jos joku teistä tätä lukee,niin kiitos mukavasta seurasta ja erityiskiitos Tuijalle!

 

pinkki%20alvari-normal.jpg

Me kokoonnuimme tälläisessä kodikkaassa ja hienossa ravintolassa,jonka nimi on Pinkki Alvari.

 

kivikaivo-normal.jpg

Siellä on niin kaikkea katselemista jo pihapiiristä alkaen.

 

Rautapy%C3%B6r%C3%A4-normal.jpg

Eteisestä jo napsin pari kuvaa. Ensin tämä kukkafillari.

 

eteisasetelma-normal.jpg

Sitten tälläinen asetelma niinikään eteisessä. Minua kiinnosti tietysti,rakentajia kun ollaan,niin tuo seinä erikoinen panelointi.

 

ruusukulho-normal.jpg

Eteisestä kun astuu peremmälle niin ekassa huoneessa on tälläiset ihanat posliiniruukut pöydällä ja tuo isompi ruukku on tosi suuri.

 

tapettitaulut-normal.jpg

Sen samaisen huoneen seinätapetti. Kun siellä kiertelin huoneita,niin katsomista on niin paljon. Ja mä mietinkin mitä kaikkea kuvaan. Kuvailenko hienoja tauluja,joita on paljon,paljon,seinät täynnänsä. Kuvailenko erikoisia tapetteja. Kuvailenko ihastuttavia antiikkisia huonekaluja. Päädyin sitten kuitenkin kuvaamaan lähinnä asetelmia ja hiukan syömiämme mainioita ruokia

 

Nurkka-asetelma-normal.jpg

Tässä yhden huoneen nurkassa oleva taso. Vahinko,kun kameralla ei kykene vangitsemaan kaikkee sitä kauneutta mitä todellisuudessa näkee.

 

saarreke-normal.jpg

Aivan upea yksityiskohta tämmönen saarreke.

 

p%C3%B6yt%C3%A4-asetelam-normal.jpg

Siitä samasta saarrekkeesta lähempää tää pirteä asetelma.

 

kirppisp%C3%B6yt%C3%A4-normal.jpg

Meinasin vallan unohtaa kertoa tästä,että yhdessä huoneessa oli kirpparipöytäkin,josta sai shoppailla löytöjä mikäli halusi.

 

siniasetelma-normal.jpg

Kaunis sininen asetelma erään kaapin nurkalla.

 

timanginorsut-normal.jpg

Pari norsuakin tallusteli.

 

naamiosein%C3%A4-normal.jpg

Nää kaikki loput kuvat otin huoneesta,jossa ruokailimme. Aika iso seinä siellä oli täynnänsä matkamuistoja,karnevaalinaamioita.

 

ruukkuasetelma-normal.jpg

Samassa huoneessa ruukkuasetelma lipaston päällä.

 

viuhka-asetelma-normal.jpg

Meillä oli ruokailun teemana kiinalainen illallinen,joten esillä oli jotain kiinalaistakin,kuten tää viuhka. Talon viehättävällä emännälläkin oli päällä t-paita kiinalaisin kirjoituksin. Hän kertoi kiinnostavia tarinoita talon värikkäästä ja monivaiheisesta historiasta.

 

kynttil%C3%A4-asetelma-normal.jpg

Keskellä ruokapöytää kynttilöitä.

 

atrimet-normal.jpg

Tämmönen kattaus meillä oli:) Ja me tosiaan söimme puikoilla kaiken muun paitsi jälkiruuan. Minä en ole koskaan aikaisemmin puikoilla syönyt,mutta kyllä se siitä alkoi sujumaan,niinkuin kaikilta muiltakin. Ei hassumpaa tuo puikoilla syönti.

 

sallad-normal.jpg

Mä en ihan joka ruokaa ehtinyt kuvata. Mä tietysti niin innoissani sitä ruokaa ahnehdin. Alkupalana oli jotain taikinapyöryköitä täytteen kera ja siihen hapanimelä kastiketta. Oli sillä nimikin,mutta en nyt muista ja hyvää oli. Tässä on sitten salaattilautanen,jolta sai ottaa mitä ja niin paljon kuin halusi.

 

kana-annos-normal.jpg

Useammalta tälläiseltä lautaselta tarjoiltiin meille ruokia pöytään. Tässä oli kanaa,paprikaa ja mitä lie maukkaita makuja. Myös riisiä oli tietenkin kiinalaiseen tapaan,nutta riisilautasia en kuvannut.

 

lohi-annos-normal.jpg

Siinä lohta monin lisukkein.

 

liha-annos-normal.jpg

Edelleen possupataa. Riisin lisäksi oli tarjolla myös nuudelia. Lopuksi sellaisia taikina palluroita,joissa oli täyte ja ne olivat uskomattoman hyviä.

 

j%C3%A4lkk%C3%A4ri-annos-normal.jpg

Kaikkein lopuksi jälkkäri. Kuorrutetut ja paistetut banaanit jäätelön ja boysenmarjahillon kera. Huoh mikä ähky-puhku olo tuli kaikkien herkkujen jälkeen:)

Oli pieni tuote-esittelyhetki,kun eräs meistä esitteli semmosia Crock-Pot patoja ja se kiinnosti kovsti meitä kaikkia. Minäkin vähän innostuin,ehkä tilaan semmosen tai sitten en.

Tuija luki meille Raamatun sanaa sananlaskujen viimeisestä luvusta: "kelpo vaimon kun löytää,niin se on helmiä kalliimpi" se jatkui vielä,mutta laitoin tuohon tuon alun.

 

Toivotan Oikein Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille,mummuille,anopeille,äidiksi pian tuleville ,adobtioäideille,sijaisäideille ja sinullekkin äiti,joka olet lapsesi menettänyt!

Jokaisella meillä on äiti,toisilla elossa ja toisilla,kuten minullakin jo Taivaan Kodissa.

Kirjoitan tähän vielä jokaiselle ajatelman,jonka Tuija meille siellä naisten illassa luki. Kirjoitan niinkuin minä sen nyt muistan.

"Jumala pyysi enkeliä tuomaan Hänelle maan päältä kolme kauneinta asiaa. Enkeli lähti hakemaan maan päälle. Enkeli otti kauneimman kukkasen,kauneimman tuoksun ja äidin rakkauden. Matka oli pitkä. Kukkanen lakastui,tuoksu haihtui,mutta äidin rakkaus kesti. Enkeli ojensi Jumalalle äidin rakkauden,se oli kaunein asia maan päältä."

 

pihassa%20asetelma-normal.jpg

T; Intsu