Meillä on ollut vilinää viikonloppuna. Nimittäin vanhempi tyttäreni Etelä-Suomesta oli perheineen meillä viikonlopun. Lapsia on kolme,7v,4v ja 3v. Leikkiä ja touhua ja hauskaa oli. Meidän muutkin lapset perheineen tulevat sitten heitä moikkamaan ja taas hulvattomat jutut lentää:) 7-vuotias pikkutyttö sanoi meitä tästä meidän murteesta,että tuo on sitä Pohjanmaan huumoria:) Hän luuli,että me ollaan niin vitsikkäitä ja siksi puhe on tämmöstä leveää:D Äitinsä yritti selittää,että katsos kun on eri murteita,niin ihmiset puhuu eri puolella Suomea vähän eri tavalla.



Käsityörintamalla on ollutkin sitten vähän hiljaisempaa eloa. Nää mustat lapaset seiskaveikasta on ollut jo kauan valmiina,mutta nyt sain kuvattua tänne. Niissä ei mitään ihmeellisempää ole. Varsi resoria ja päällinen 2o 2n resoria ja kämmen sileää neuletta. Nää on jo ihan aikuisen kokoa ja on lämpimät kun on kaksinkertaiset.
Yhäkin meillä on pikkuisen sitä vilinää,vaikka kaukaisemmat vieraat ovat lähteneet. Mulla on taas tänään pieni tytön tyllerö hoivissani. Sain hänet päiväunille ja karkasin tänne koneelle.



Vierailtani sain vaikka mitä. Tämän hienon kiinankatajankin,jonka kuuluu laittaa ulos. Pitää netistä katsella tarkempia hoito-ohjeita. Tää pääsee terassille nyt ensi alkuun.



Sitten sain näin upean lankakeräkynttilän. Sen nyt arvaa,että kynttilänkin meikäläisellä täytyy olla kuin lankakerä:D



Ja vielä sain näin hurmaavan kakkulehdenkin ohjeineen ja sabluunoitakin oli mukana. Saas nähdä mitä näillä ohjeilla syntyy.



Lopuksi vielä kuvaa Sindi-sessukasta omalta paikaltaan,kun joku ystävä kyseli onko meillä vielä koiruusta. Onhan toki,vaikka 14. ikävuosi sillä on jo menossa! Se on vielä hyvinkin elinvoimainen ,ainakin jos syömisestä puhutaan tai lenkille lähdöstä. Eläinlääkäri sanoo,että näitten labbiksien keski-ikä on 12v ja Sindi on jo reippaasti sen yli. Eläinlääkäri vähän naurahti,kun mä sanoin,että olen sopinut Sindin kanssa vielä ainakin viidestä vuodesta:)
Lokoisia lokakuun viime päiviä teillekkin.